reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Doświadczone mamy- czy ważne jest to,że spacerówka może być montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy?
Szczerze mowiąc przeglądam modele wózków tak aby był dość lekki i nie był wielką landarą.
Czy jest sens kupowania wózków 3 w 1(oprócz pewnie ekonomicznego), tzn takich z fotelikiem od razu- skoro i tak fotelik montujemy w aucie i jeździmy ciągle z jednym.Więc można bardziej dopasowac go do wnętrza auta niż do wózka?(w sensie stylistyki).

poziomki tył przedniego siedziska:-D
dlatego mówię najlepsze 1 koło 2 i można odwracać siedziska przodem albo tyłemm do jazdy i spokój:tak:
a ponoć nie są aż takie szerokie bo wg standardów powinny się mieścić w drzwiach :-p

A mi bardziej podobają się spacerówki jeden za drugim:-)
Ja mam Mutsy duże pompowane koła skrętna oś, super się prowadzi:-), sprawdził się w każdych warunkach
Yra a masz pomysł na rozwiąznie problemu jak wyjść z dwujeczką na spacerek:-)???
Bo ja się zastanawiam nad kupnem takiego podestu do stania na kólkach ale czy moja niespełna dwuletnia wystoi na czymś takim:no:, nie wiem

Ostatnia edycja:
dziewczynki byliśmy dzis na zakupach i są przeceny w Mothercare. Kupilismy np 3-pak pajacyków za 59 zł, 3-pak białych body na krótki rękaw za 29 zł i wiele innych rzeczy. warto sie wybrać ;)))

ja po domu chodze w takim sportowym na cienkich ramiaczkach, bo te z usztywnianymi miseczkami uwieraja mnie przy roznych czynnosciach domowych i ten sportowy nawet w miare bedzie do karmienia, bo te typowe dla karmiacych sa takie bleee....antyseksowne, zwykla szmata bawelniana zabudowana po sama szyje....ja kupuje staniczki z Kingi 9 koszt to ok 80zl/szt.) ale nosze je od lat i na prawde warto wydac te pieniazki, bo mam biustonosze ktore maja juz po 2 lata i nawet niteczka z nich nie wsytaje, sa wygodne no i maja odpinane ramiaczka, wiec latwo miche odgiac ;-)

tak mandrzejczuk, te typowo do karmienia są masakrycznie aseksualne. Kupiałam jeden nie tyle do kiarmienia,a dla kobiet w ciąży i ... hmmm po zalożeniu to juz nie jest biust, to wymiona ;))) Tak więc tamtego pięknego dnia przyrzeklam sobie, że jak dlugo będę mogła , nie zrezygnuje z usztywnianych, na fiszbinach, koronkowych. Ja osobiście noszę tylko bieliznę triumph, jedynie ich biustonosze są w stanie ogarnąć moje piersiochy :)

jaipur ja widzę sens szczególnie kiedy jedziesz na zakupy to nie musisz brać fotelika i osobno gondoli, która tylko zajmuje miejsce po prostu montujesz fotelik na stelarz wózka i idziesz na zakupy wracasz odpinasz i wkładasz do auta oszczędza czas i miejsce w aucie szczególnie jak ktoś ma mały samochód. A dodatkowo sprawdzałam ceny pojedynczo i w zestawie i zestaw wychodzi taniej, a wszystko i tak trzeba kupić. Na pewno nie odrazu bo najpierw głęboki po jakimś czasie spacerówka ale i tak wychodzi to drożej.

reklama
Do góry