reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek to super prezent będizesz miała..
ja też na zakupach nie szalałam ..
kupiłam po kilka rzeczy bo sama nie wiedziaklam ile i czego będzie potrzebne... a jak jeszcze podostawałam ,
czasem dokupiłam coś co mi się podobało i nie mogłam zostawić tego w sklepie
to się uzbierało tyle że szok
ja też na zakupach nie szalałam ..
kupiłam po kilka rzeczy bo sama nie wiedziaklam ile i czego będzie potrzebne... a jak jeszcze podostawałam ,
czasem dokupiłam coś co mi się podobało i nie mogłam zostawić tego w sklepie
to się uzbierało tyle że szok
marzena9
Fanka BB :)
Kamcia fakt - ciuchów w pewnym momencie cała szafa a sama kupiłam ledwie trochę Potem tylko człowiekowi żal, jak coś "z dna" wygrzebie co już za małe a z metką jeszcze leży. Ale pierwsze miesiące też najlepsze, żeby bezboleśnie przeżyć "koszmarki", które ktoś z dobrego serca kupi a kompletnie nie są w naszym typie Wystarczy od biedy raz założyć a potem maluch i tak błyskawicznie wyrasta. Ja mam kilka takich pozycji w pamięci i aż strach, że się znów na nie natknę przy segregacji ubranek
_Roszpunka_
heheh dobra jesteś marzena
ja to wogóle się zaczęłam zastanawiac , bo teraz jak urodze będzie lato , a ja mam w sumie małe zimowe ciuszki więc i tak coś będzie trzeba dokupić bo w samych bodach dziecka nie dam
tak to mam wszstko na długie rękawki.. a latem nie bardzo założę ...
trzeba będzie dokupić coś ładnego na lato
ja to wogóle się zaczęłam zastanawiac , bo teraz jak urodze będzie lato , a ja mam w sumie małe zimowe ciuszki więc i tak coś będzie trzeba dokupić bo w samych bodach dziecka nie dam
tak to mam wszstko na długie rękawki.. a latem nie bardzo założę ...
trzeba będzie dokupić coś ładnego na lato
_Roszpunka_
jolek właśnie z zimowymi nie do końca będzie źle , bo jak teraz Vi ma rok a druga będzie miała w maju , to będą ciuszki pasować , tym bardziej że Vi ma dużo koszulek pokupionych na krótki rękaw i zakładałam jej je na bluzki , bo ma większość jednokolorowych ,
wiec ta 2 na lato będzie miała koszulki
no i spódniczki bo to okres świąteczny i urodzinowy więc pełno kiecek itp
wiec ta 2 na lato będzie miała koszulki
no i spódniczki bo to okres świąteczny i urodzinowy więc pełno kiecek itp
a ja juz troche ciuszkow pokupowalam, chodze po sklepach i kupuje na promocjach, tak do maja sobie uzbieram fajną wyprawke za nieduze pieniadze ;-)
a dziewczyny powiedzcie z doswiadczenia albo moze z doswiadczenia znajomych slyszalyscie czy dzieciaczek urodzony na poczatku maja musi chodzi w jakims kombinezoniku/ocieplanym pajacu ? zdaje sobie sprawe ze zanim wyjde z domu na spacerek to bedzie tak polowa maja, no moze troche wczesniej bo termin mam na 05.05.11 to juz pewnie cieplo bedzie, ale kto wie jak bedzie z tą pogodą.
a dziewczyny powiedzcie z doswiadczenia albo moze z doswiadczenia znajomych slyszalyscie czy dzieciaczek urodzony na poczatku maja musi chodzi w jakims kombinezoniku/ocieplanym pajacu ? zdaje sobie sprawe ze zanim wyjde z domu na spacerek to bedzie tak polowa maja, no moze troche wczesniej bo termin mam na 05.05.11 to juz pewnie cieplo bedzie, ale kto wie jak bedzie z tą pogodą.
lepidoptera
Fanka BB :)
Magglow - też mam termin na 5 maja:-)
Nie wiadomo jaka będzie pogoda, w tym roku maj był chłodny...
pamiętam, że mój bratanek, urodzony z początkiem sierpnia, był małym zmarzluszkiem, bo pomimo ciepła nie mógł zasnąć w pajacyku z długim rękawem, musiał być otulony cienkim kocykiem. Pewnie wszystko zależy i od pogody i od dziecka - donoszonemu grubaskowi jest cieplej niż chudzince
Nie wiadomo jaka będzie pogoda, w tym roku maj był chłodny...
pamiętam, że mój bratanek, urodzony z początkiem sierpnia, był małym zmarzluszkiem, bo pomimo ciepła nie mógł zasnąć w pajacyku z długim rękawem, musiał być otulony cienkim kocykiem. Pewnie wszystko zależy i od pogody i od dziecka - donoszonemu grubaskowi jest cieplej niż chudzince
reklama
_Roszpunka_
ja się nawet nad tym nie zastanawialam , ale mam taki cienki polarkowy pajacyk, jak i właśnie cienkie kocyki , także chyba nie będzie źle...
mozesz sobie jeden taki kupić pajacyk na ewentualnie deszczowy dzień ;-)wtedy pewnie go użyjesz
nie mam zdjęcia w całości ale mniej wiecej taki miałam
tyle że zakładałam małej na wietrzne dni , jak szłam na plażę na spacer
mała nosiła go właśnie na kwiecień maj i czasem w czerwcu jak było zimniej
a teraz też mi się przyda dla drugiej bo akurat na lipiec sierpień wrzesień będzie miała
mozesz sobie jeden taki kupić pajacyk na ewentualnie deszczowy dzień ;-)wtedy pewnie go użyjesz
nie mam zdjęcia w całości ale mniej wiecej taki miałam
tyle że zakładałam małej na wietrzne dni , jak szłam na plażę na spacer
mała nosiła go właśnie na kwiecień maj i czasem w czerwcu jak było zimniej
a teraz też mi się przyda dla drugiej bo akurat na lipiec sierpień wrzesień będzie miała
Załączniki
Ostatnia edycja: