reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Jeśli chodzi o odciagacz mogę polecić laktator mini elekrtonic firmy medela, dla mnie rewelacja, super odciąga , praktycznie sam, prosty w obsłudze, trochę hałaśliwy ale to jak prawie każdy elektryczny. Odciągałam Madzi mleko przez 4 miesiące. Miałam też BABY ONO(chyba tak się pisze) i był tragiczny, też elektryczny ale doił jak dojarka (bardzo mocno i boleśnie)

Vika masz racje nie ma co przesadzać z zakupami ale z doswiadczenia wiem że przy pierwszym dziecku to się kupuje tyle, że mogły by być trojaczki:-Dmi bynajmniej zostało sporo ciuszków nie używanych ,poprostu nie zdążyłam a niektore jeszcze z metkami!wiadomo dziecko szybko rośnie kazdy przyniesie prezęt i do tego te ciuszki takie słodkie że ciężko się oprzeć :-)Chociaż wiem że obedzie się na danej ilości to pewnie znowu się rozszaleje :-)

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było, z racji podwyżki Vatu i szalejących wyprzedaży piszę najpierw tutaj, bo znalazłam parę fajnych kąsków :-), które warto kupić tak myślę :zawstydzona/y:
1. MUSTELA 9m podwójny p/rozstępom2x150m WYPRZEDAŻ (1379249446) - Aukcje internetowe Allegro
2. MUSTELA KREM DO PIELEGNACJI BIUSTU PIERSI 125ML (1379355387) - Aukcje internetowe Allegro
3. PODUSZKA dla Mamy i maluszka__MOTHERHOOD___W-WA (1378334781) - Aukcje internetowe Allegro - na wygodne spanie, później do karmienia ponoć rewelacja, a ja już spać bez poduch nie mogę:-(
4. TOMMEE TIPPEE__4 butelki,niekapek, smoczki__HIT!!! (1387066238) - Aukcje internetowe Allegro ( to zakupiłąm wcześniej, ale uważam że warto u mnie w mieście w baby fancie taki sam zestaw jest złotówkę drozej :p a ja nie musiałam nawet z domu wychodzić :cool2: i butelki polecane przez znajome mamy :blink:

żelka na kremach to ja się nie znam z mustelli więc nie pomogę ,

na poduszce identycznej spi kot:-p
do spania sprawdzała sie jako tako bo mojemu D trzeszczała ;-) więc rzadko spałam na niej...
więc się nie sprawdziała

a butelki z TT są super bo mają kształt piersi przy cxym dziecku się lepiej załapuje smoka,
jak przechodziłam z piersi na butlę to z żadnej nie chciała pić mała tylko właśnie z TT:tak:

Ta Mustela uchodzi za dobrą firmę bo drogo mają jak choinka, ale prawda jest taka, że jak mają wyjść rozstępy to wyjdą i nawet najdroższy krem nie pomoże. Ja tam aż tak nie inwestuję w te kosmetyki bo szkoda mi kasy skoro wszystkie maja taką samą skuteczność - głównie uspokajają sumienie.

reklama
Hej dziewczynki, dawno mnie nie było, z racji podwyżki Vatu i szalejących wyprzedaży piszę najpierw tutaj, bo znalazłam parę fajnych kąsków :-), które warto kupić tak myślę :zawstydzona/y:
1. MUSTELA 9m podwójny p/rozstępom2x150m WYPRZEDAŻ (1379249446) - Aukcje internetowe Allegro
2. MUSTELA KREM DO PIELEGNACJI BIUSTU PIERSI 125ML (1379355387) - Aukcje internetowe Allegro
3. PODUSZKA dla Mamy i maluszka__MOTHERHOOD___W-WA (1378334781) - Aukcje internetowe Allegro - na wygodne spanie, później do karmienia ponoć rewelacja, a ja już spać bez poduch nie mogę:-(
4. TOMMEE TIPPEE__4 butelki,niekapek, smoczki__HIT!!! (1387066238) - Aukcje internetowe Allegro ( to zakupiłąm wcześniej, ale uważam że warto u mnie w mieście w baby fancie taki sam zestaw jest złotówkę drozej :p a ja nie musiałam nawet z domu wychodzić :cool2: i butelki polecane przez znajome mamy :blink:

ja od początku ciąży stosuję mustelę i jestem zadowolona. skóra jest bardzo dobrze nawilżona i napięta. ostatnio w promocji, do nowego opakowania dostałam krem do biustu gratis i też jest super. Salsera ma napewno rację, że jak ktos ma skłonności do rozstępów to i tak wyjdą, ale warto podziałać ,aby to zniwelować w jak największym stopniu. kobietkom w mojej rodzinie rozstępy wychodzą tylko na piersiach i odpukać, jak narazie u mnie żadne nowe, oprócz tych które miałam sprzed ciąży, sie nie pojawiły mimo powiększenia rozmiaru :)

Do góry