reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Hope - nie wiedziałabym na który zestaw pościeli się zdecydować, takie ładne...
Agaf - śliczne łóżeczka, gdyby miały zasłaniana szufladę, wzięłabym któreś pod uwagę
86ania - ładne, tylko chciałabym zasłonięta szufladę, żeby się nie kurzyło.
Szuflada to u mnie konieczność, bo mało mam miejsca w pokoiku - chociaż pieluchy tam ulokuję. A jesli chodzi o baldachim, to wygląda super, ale nie zdecyduję się na niego, bo to wg mnie zbieracz kurzu (wątpię, czy będę miała siły i zapał, żeby często go zdejmować i prać)
Poziomki - świetne bluzeczki, podoba mi się ta z motylkami ;)

reklama
a ja wam powiem ze nie miałam specjlanie dokupowanego materaca do łóżeczka turystycznego ,
miałam gruby ciepły koc , a na koc taką sztywną pościel żeby się nie uginała pod dzieckiem pościel , bo dziecko za miękko miec nie może i jak pytałam położnej jak u mnie była czy tak może być czy materac kupić to mówiła że nie kupować
więc nie kupiłam i teraz zrobię tak samo:tak:

Ja na pierwsze 3 miesiace planuje jedno lóżeczko (Gabi nasypała mi cukru na klawiaturę i kiepsko się pisze:wściekła/y:)
Agaf tylko te z tyłu takie poszkodowane

reklama
Do góry