reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

też mam takie dylematy. na kombinezon juz za ciepło, z kolei na sama misiową bluzę za zimno, dlatego ubieram jej bluzeczke na długi rękaw, jak potrzeba to na to sweterek, na to bluza misiowa i pikowany bezrękawnik i jest git :-) moja różowa misiowa gotowa na spacerek :tak: szkoda, że nie dziś :-( ale nadrobimy za niedlugo :-)

reklama
Ech............ Wy mamy różowych panienek to dopiero macie napewno szał zakupowo kolorowy. A wogóle to nie fair bo chłopcy mają mniejszy wachlarz ubranek, a wam dochodzą sukieneczki spódniczki, tuniczki, leginski :rofl2:

My w kombinezonie też już nie jeździmy ubieram młodego w kurtkę (przyciasna już)pod spód body z krótkim rękawem i bluzeczka jeansy rajstopki lub też nie jak porcie ocieplane buciki:tak:

Ostatnia edycja:
aina nie ma sprawy, znajdzie sie pare "perełek" w szafie :tak::-D
ale dla chłopców tez jest dużo fajnych ciuszków, niekoniecznie szarych czy zielonych albo niebieskich. fajne widziałam w zarze, w 5-10-15, w h&m :tak: mojego syna ubieralabym na "metro" :-D żółty, różowy i inne tego typu kolory nie byłyby nam obce :-D do tego dżiny i wszystkie laski jego :-D

Franka staram się ubierać tak po dorosłemu czyli w coś co mi się na dorosłym facecie podoba, oczywiście bez przesadyzmu;-) Mój mały mężczyzna najlepiej wygląda w kolorach mocnych typu czerwony, czarny, ciemny grafit, fiolet itp. W beziowym jakoś taki mdły się wydaje.

Rozglądam się teraz za czapką jakąś chustką/szalikiem i butami a tu mam problem bo nie dość że muszą być odpowiednio wyprofilowane w razie jakby się Frankowi zechciało chodzić to muszą mi się jeszcze podobać i pasować do kurtki, a kurtek kupię dwie:eek::baffled:

reklama
musze przestac chodzic po sklepach bo zbankrutuje.... nie moglam sie powstrzymac i kupiłam Franowi taką oto koszulke w Zarze :rofl2:
5402500321_1_1_3.jpg

Do góry