reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Lepi nie pomogę:(

Agnieszka
do wiosny jeszcze chwila. Mój mały na razie ma kozaki. A jak się cieplej zrobi to zobaczymy jakie butki mu kupię czy takie do chodzenia czy tylko do wyglądania. Zależy od postępów Igora:)

reklama
lepi też nie pomoge, nie znam tej firmy
agnieszka ja o butkach jeszcze nie myslę, ale chyba buty "bartek" są dobre z tego co kojarzę. czym sie kierowac - nie wiem, jeszcze sie tym nie interesowałam, narazie wystarczaja Lenci skarpetki z absem :)

tak Bartki właśnie jeszcze, i Gucio :-) Gucio bardzo polecają.

jolek na wiosnę to już bardziej do dreptania właśnie wydaje mi się. a pierwsze butki są bardzo wazne.

Jedne do dreptania mam ale to z odkrytym paluchem takie wiązane. Zobaczymy jeszcze co to będzie na wiosnę.Najpierw niech ona do nas zawita.

o tak my czekamy na wiosnę, kupujemy buciki do dreptania i jedziemy do jolusi na spacerek po plaży :-)

My na wiosnę butki mamy, ale jak będzie wyglądało chodzenie w nich, to nawet nie chcę myśleć... Mikołaj jak tylko założę Mu buta czy nawet skarpeto-kapcia to zaczyna płakać... i stara się je ściągnąć...:-(

reklama
lepi , ale ładne te pajacyki - ja mam po Matim. Jak Jej ubiorę za duży, to się czasem budzi z nóżkami w jednej nogawce:-D. Mam nadzieję, ze okażą się dobre jakościowo i będziesz zadowolona.

Do góry