reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Nasza Zochna chyba jest już jedyną, co w gondoli jeździ, ale dopóki się mieści i jest tak zimno, nie przesiadamy się do spacerówki. A parasolki raczej nie będziemy kupować, bo po to wzięliśmy wózek 2 w 1, żeby później już mieć spokój z zakupem wózka.

A co do fotelika, to jeśli Zosia będzie się dobrze czuła w CybeX Pallas i jeśli w samochodzie będzie pasował, to raczej się zdecyduję. Jeszcze go na żywo nie widziałam. Drogi jest, ale "4" za bezp.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz zmienilam na spacerowke, ale taka super tzn majaca to co trzeba dla naszego dzieciatka, bo i buda rozkladana super, i rozklada sie na plasko i wygodna bardzo. Zmienilam wozek tylko dlatego, ze lece do Polski i musze miec cos, co sie fajnie zlozy i nie zajmie duzo miejsca w samochodzie. Pierwszy wozek sprzedalam bez problemu wiec moglam sobie pozwolic na drugi. Troche lezka mi sie zakrecila w oku jak zabierali wozeczek dla innej slicznotki, ale pozegnalysmy sie z Lenka z nim i coz oby sie parasolka sprawdzila przez najblizsze dwa lata

Gag byliśmy w sklepie, przymierzaliśmy do auta, młody już w nim jezdził u koleżanki w aucie:-) Kupujemy pod koniec miesiące w sklepie internetowym, bo znalazłam taniej:p

Dziewczyny, mam pytanko, miała któraś ubranka z firmy Happy Kids? bo zastanawiam się czy kupić małej kilka par śpiochów, ale nie wiem, czy nie będą kiepskie gatunkowo...

reklama
pierwsze butki do chodzenia. wszystko w zależności od zasobu gotówki to wiadomo niestety.

ale opinii jest wiele. musi być sztywna piętka. wiele pozytywnych opinii jest do marki elefanten z deichmann.

Do góry