reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Mnie się ogólnie parasolki nie podobują, więc nie bierz Karolq mojego zdania pod uwagę;-) ale kolorki fajne:tak:

Jaipur ZEN EN :rofl2:

kraolq - ten fioletowy warianacik jest calkiem calkiem :)
..a i cena przystepna bardzo! nie wszyscy mają tysiaki na wóziaki - wiec ten jest naprawde spoko!:tak:

ja się nei znaju :-) więc nie pomogę.. m ys pacerówkę mieliśmy normalnie tą z zestawu , i po roku Vi dreptała już bez.. teraz myslę też zeby zużyc do końca ten co mamy :-) choć nie wiem jak to bedzie w praktyce :-p
ale po to kupowałam wózek 3w1 :-p

wiem bo lekka... ale mój się lekko prowadzi i mi nie przeszkadza :-D hihih

agacio, ale Karolkowy wózek to nie parasolka :-p:-p:-p
Karolq co mnie sie podoba - obszerny kosz na zakupy - ja zawsze mam milion rzeczy i chodze obładowana więc taki kosz jest naprawde super jeśli dużo rzeczy ze sobą zabierasz ( w moim wózku jest z tym kipesko akurat), podoba mi się ta tacka na picku i na rózne pierdoły (komóka, klucze, lizak cokolwiek jest pod ręką na spacerze nie trzeba gmyrać po torbach) siedzisko też obszerne i wysokie. Amortyzacja itd. kolory. Waga też ok.

Co mnie się nie podoba: Buda ni ejst naciągana pod pałąk, co z doświadczenia wiem, bardzo,a le to bardzo się przydaje - przy wietrze, albo dużym słoncu, albo przy mżawce.
brak dostępu do kosza przy rozłożonym oparciu na płasko. Problematyczne jak dziecie śpi a ty chcesz coś wyjąć.
No i że to nie parasolka,
Dodatkowo- nie można chyba nigdzie obejżeć na żywo tych wózkó zobaczyć jak się prowadzą i z jakiej jakości materiałów są zrobione.
Ogólny bilans in plus. Fiolet mnie się bardzo podoba :p

Kamcia tyle ze ja musze wozek na 2 pietro wnosic dlatego chodzi o lekka spacerowke, 3w1 bralam zeby zime przejsc w porzadnym wozku:)

Zelka kolezanka ma wozek z takim samym stelarzem wiec zanim kupie to sie przejade zreszta bardzo podobny;)

Dzieki za opinie jeszcze sie rozgladam;)

Żelka no to może parasol:-p;-):-D taki większy:rofl2:

Porzuciliśmy gondolę w końcu i młodzian w spacerówce już śmiga:-)

reklama
karolq - wózek spoko, cena bardzo przystępna, dosyć lekki, amortyzacja kół i duży koszyk na zakupy - duży plus, choć zastanawiają mnie te pojedyncze koła z tyłu (tez mi się wydaje, że chyba lepsze są podwójne)

aina - jak fotelik? przymierzaliście mlodego do tego romera? kupiliście go?

agacio- co za awans dla Frania ;)

Ostatnia edycja:
Do góry