reklama
Żelka
Fanka BB :)
My na 100% kupujemy maxi cosi pearl ... bo mamy baze family fix w aucie ... wiec już idziemy za ciosem, chociaz póki co młody jeszcze w łubiance daje rade, więc wyekspaltujemy ją na maxa.
Pearl z baza family fix też chyba ma max gwaizdek z tego co pamietam
Pearl z baza family fix też chyba ma max gwaizdek z tego co pamietam
My mamy cybex pallas 2 fix (2011 CYBEX Pallas 2-FIX 9-36kg BLUE CITY W-WA (2075881102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - fioletowy) i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Ptyś ma rok i 3 miesiące więc teraz jeździ jeszcze z tą poduszką z przodu i to jest super bo pas nigdzie jej nie dotyka i widać, że jest bardzo zabezpieczona. Ma isofix i kilkustopniową regulację odchyłu i pochylenia ale mówiąc szczerze po zakupie ustawiliśmy go raz (kupiony w połowie sierpnia) i do tej pory nic nie zmienialiśmy.
aina110
Bassiek kochana, my jutro idziemy przymierzyć do naszego auta ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: ROEMER fotelik SAFEFIX Plus 2012 9-18kg
szykuje się na kolor billy
szykuje się na kolor billy
lepidoptera
My mamy cybex pallas 2 fix (2011 CYBEX Pallas 2-FIX 9-36kg BLUE CITY W-WA (2075881102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - fioletowy) i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Ptyś ma rok i 3 miesiące więc teraz jeździ jeszcze z tą poduszką z przodu i to jest super bo pas nigdzie jej nie dotyka i widać, że jest bardzo zabezpieczona. Ma isofix i kilkustopniową regulację odchyłu i pochylenia ale mówiąc szczerze po zakupie ustawiliśmy go raz (kupiony w połowie sierpnia) i do tej pory nic nie zmienialiśmy.
A macie w samochodzie uchwyty isofix? i jeszcze jedno pytanko - w jakim wieku było Twoje dziecko (ile ważyło) gdy zaczęło jeździć w tym foteliku??
pytam, bo też mam dylemat... Zośka ma 9kg i niebawem musimy oddać fotelik, w którym teraz jeździ. Chciałabym, żeby miała wygodną pozycję półleżącą. No i nie wiem, czy znajdę gdzieś ten fotelik, żeby małą przymierzyć, czy będę zamawiać przez neta...
ale jeszcze się nie zdecydowałam na model, bo im więcej czytam, tym jestem głupsza
reklama
Agniieszka
Przy wyborze fotelika nie pomoge ;(
Za to chcialam wam pokazać wozek ktory znalazlam bo jednak sprzedajemy nasz i chcielismy parasolke ale znalazlam taki: Spacerówka YETTI+amortyzator+koła pomp 2012 MIKRUS (2068663407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o nim myślicie?
Za to chcialam wam pokazać wozek ktory znalazlam bo jednak sprzedajemy nasz i chcielismy parasolke ale znalazlam taki: Spacerówka YETTI+amortyzator+koła pomp 2012 MIKRUS (2068663407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co o nim myślicie?