reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Kamcia - ja mam taką koralową, kupiłam jakiś czas temu, ale jeszcze prawdę mówiąc nie założyłam...bo jest cieniutka, ale ładna.
A te z kokardkami oglądałam też i miałam dylemat na która się zdecydować, ale w końcu wzięłam tą, o której Kamcia pisałaś.

Jak któraś ma w zasięgu tego linka z czarnymi legginsami, którymi się tak zachwycałyście jakiś czas temu;-), to podajcie :). Bo moje trochę są kalesonowate...mam też jeansowe - super wygodne, ale nie do końca mi sie opinają na tych moich patyczkach:baffled:

lepidoptera to chyba o te chodzi: CIĄŻOWE MEGA CIEPŁE LEGGINSY BEZSZWOWE DO TUNIK (1324868320) - Aukcje internetowe Allegro
ale widze ze sprzedawca nie ma ich taraz wystawionych na zadnej aukcji:-(

wam to dobrze, ja nie mam dostepu do allegro wiec zostaly mi zwykle sklepy.
widzialam w h&m ta serie 'love mum' & 'love dad' ale rozmiary przebrane i najmniejszy byl 74 :(
ja jeszcze nie wiem czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk i bardzo ciezko mi cokolwiek kupic, bo w sumie 99% ciuszkow ktore widze w sklepach sa dla okreslonej plci :-(

wam to dobrze, ja nie mam dostepu do allegro wiec zostaly mi zwykle sklepy.
widzialam w h&m ta serie 'love mum' & 'love dad' ale rozmiary przebrane i najmniejszy byl 74 :(
ja jeszcze nie wiem czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk i bardzo ciezko mi cokolwiek kupic, bo w sumie 99% ciuszkow ktore widze w sklepach sa dla okreslonej plci :-(

Sylwia ale to przeciez nie problem założyć konto na alllegro, bo chyba dlatego nie masz do niego dostępu prawda?, Załóz sobie, naprawdę warto!

reklama
Do góry