reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
No tak, wiedziałam, że jak kobiety wybierają to będą się kierować kolorem karoserii :-D

Wszystkie te wózki mają różne opcje kolorystyczne, ja bym wolała ocenić stelaż, koła, wygodę siedziska, jakość wykonania na tyle na ile jest to możliwe na fotkach :-)

Dla mnie też 1 i 3. Choć chyba bardziej 3, wydaję się być lżejsza.

Ja też rozglądam się za spacerówką. Ale ja chcę parasolkę taką do samochodu. Bo spacerówkę mam z 3w1 Tako Jumper tylko jest niepraktyczna do samochodu. Można przełożyć siedzisko do mamusi:-) , ma fajne pompowane koła więc git. Ale do samochodu potrzebuję taką lekką parasolkę. Myślę o X-landerze XS.

I kolejna rzecz jaką potrzebuję to fotelik samochodowy, tu mam już mętlik w głowie. Mała na długość mieści się w swoim jedynie nóżki trochę wystają, ale czytałam, że nóżki mogą wystawać. Ale ciasno jej w barkach w tym foteliku i przez to niewygodnie:no:. Ale nie siedzi jeszcze stabilnie więc póki co czekam.

basiek -ja tez myślę o zakupie x-landera xs, a fotelika wciąż szukamy - juz myslałam,ze wybraliśmy bebe confort iseos isofix, ale okazuje się, że chyba nie mamy jakiegoś jednego zaczepu w aucie :-(

reklama
Jak widać nie ma wózka idealnego. Najważniejszym kryterium które wymusiła sama Purchawa to jazda przodem do mnie. Gdyby nie to, wybór parasolek jest ogromny, wagowo też są dużo lżejsze na rynku ale koła coraz mniejsze mimo wszystko ;-)

Jakoś tak się składa, że parasolki z przekładanym siedziskiem są dość drogie :confused2:

Postaram się obejrzeć przed zakupem ale dopiero jazda w terenie i codzienność pokaże ile są warte.

Bra już napisała na maju, wózek numer 2 - zepsuło się oparcie, pomimo młodego wieku wózka:eek:

Graco ma koła nieduże ale na nasze sprawdzone przez ostatnie 8 miesięcy trasy w zupełności wystarczą :-)

Wasze dzieci bez problemu jeżdżą przodem do kierunku jazdy?

Do góry