reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

My kupiliśmy narożnik/sofę w Agata Meble w Centrum Okęcie. Naturalna skóra, rozkłada się, dwa pojemniki na pościel. Jest u nas około 1,5 roku i sprawdza się super. Kosztowała około 1500zl z dostawą.

reklama
Nasza skrzypi wiec nie polecam :-D Trzeba się podłogą posiłkować :-p

Wózki wybrane! Spacerówka, z przekładanym siedziskiem, waga do 10 kg (oprócz jednego), całoroczne. Teraz pytanie - która? Choć mam faworyta ;-)
Graco Fusio

fusio2.jpg
Braowy Cadet
Detska-kolichka-Navington-snimka-110421-104034.jpg
Akuna
akuna_main.jpg
Lira
lira.jpg

reklama
hope - dla mnie nr 1 i 3 są całkiem fajne -taki tradycyjny wygląd i moja kolorystyka - czyli czerń i szarośc ;-)

Do góry