reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ViKamcia - tak to jest to koło,teściowa nam kupiła(ja sama bym tego nie kupiła), była zachwycona jak widziała wnuczka znajomych, który w tym pływa:)
Jaipur- Junior super wygląda i jaki radosny, a Natka nie chce głowy dać do góry i gryzie to koło:(jakby to było troszke za luźne przy szyi.Natka jest drobna to jeśli się przekona do tego to może jeszcze popływa w tym.

reklama
Jaipur, Gag śpiworek mam jeden uniwersalny no i wózio ma przyjść z osłonką na nóżki, więc jakieś dodatkowe zabezpieczenie w razie w. Zdjęcia oczywiście wstawię :tak:

No więc, kupiłam: 2 topy na naramkach, 3 ! sweterki rozpinane, 2 bluzki i spodnie oraz wisior. Matiemu wszystkie spodnie były za duże - wszystkie. Załamałam się. Nawet te, w których się gumki w środku ściąga po zmniejszeniu wisiały w tyłku. Od 3 dnie nic nie je tylko podgryza. Na obiad (a byliśmy w Sioux) zjadł pół nuggetsa. Pół, a dostał 4 szt. Kupiłam Mu 3 bluzki jedynie. W Zarze były nawet po 9,90 :tak:. Siostra też sobie nakupiła fajne ciuszki, ale Ona może bo chuda. Ale i ja nie narzekam, bo tak się nie obkupiłam jeszcze chyba nigdy na raz. Tylko torebki szukałam i nic nie kupiłam.

A widzisz jednak zakupy udane..tylko ktoś tu o jakieś spódnicy ostatnio wspominał,a w tych zakupach jej nie widzę:-p

Mój chrześniak taki chudy i problem mu spodnie kupić. Najlepsze są dresy:( A co Mati taki niejadek??

No niejadek. Majka je więcej w ciągu dnia niż On. W piątek miał tego wirusa i go przeczyściło na maksa, a On jeszcze nie chce jeść nic. Wszystko jest niedobre.

Spódnicy nie widziałam na początku, a potem jak już tyle nakupiłam, to mi się już nie chciało.

Super Matusia:-) Kurcze i ja musiałabym się wybrać bo szafa świeci pustkami, tylko ja jestem dziwna bo nie umiem dziecka zostawić, jak nie muszę :rofl2:

reklama
Matusia zazdraszczam :tak: też musze się zaopatrzyć w jakieś nowe bluzki bo stare paskudne już.
Basiek wzbudzasz we mnie komleksy, bo ja zwiewam od Tymka kiedy tylko moge :rofl2:

Do góry