reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Kamcia oni nie mają wanny więc odpada. Kuchnia mnie intryguje,a wiecie dlaczego... Coś czuje,że moja siostra nie chce konika bo to trochę miejsca zajmuje, a ona nie lubi jak jej się coś pod nogami plącze,więc jakbym kupiła kuchnie to pewnie by się "bardzo cieszyła":-D:-D:-D:-D Młoda na pewno by miała radochę bo lubi z mamą pichcić w kuchni:)

reklama
Akurat w tej aukcji co podałam preferują odbiór osobisty ale można się zawsze dogadać i namówić, żeby wysłali. To z czystego lenistwa zazwyczaj:tak:
Z resztą moja starsza też miała kuchnię, o dziwo bawiła się długo i chętnie. To zabawka na lata.

jolek nasza "kuchnia" stoi w kuchni ;-)
ja mała rozsypuje cokolwiek czym sie bawi , rozlewa.. to wszytsko na płytki w jednym kąciku..
i co... i ma radochę , a sprząta się szybko i łatwo..

konika dostała Vi w zeszłym roku na Gwiazkę o w sumie się kurzy ... czasem na niego włazi...
moze jak Emma będzie wieksza to we 2 jakąś zabawę wymyślą na koniku , póki co to tak jak pisąłam.. Vi włazi po nim na okno albo po zabawki na wyższe półki :-p lubn po to żeby wejść na szafkę i zapalić lampkę w pokoju heheh
i tyle z konia ;-)

Dziewczyny, szukam lekkiej spacerówki do max 10 kg a najlepiej 7-8kg, z możliwością jazdy przodem do rodzica w cenie do przyjęcia. I nic nie znalazłam:eek: Jakaś masakra:crazy:

wczoraj przyszło to koło Swimava co Wam pisałam i zrobiliśmy pierwsze podejscie -kąpiel z tym kołem w wannie i niestety niepowodzenie:(zakłada się to na szyję i broda dziecka ma być oparta o koło a nasza Natka gryzie to koło i tym samym wlewa jej się woda do buzi:(chyba nici z pływania w tym kole :(

bea a jak to koło wygląda??
to jest to koło???
437.jpg
szczerze to bym go nie kupiła...

Ostatnia edycja:
bea my w tym pływamy, a tak poza tym to właściwie to kończymy pływanie bo ono do 11kg jest:-D
no ale my to się kąpaliśmy w wiadrze, więc pływanie w pływaczku nie powinno nikogo dziwić:-D

Załączniki

• P1280005.JPG
    P1280005.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
Firma produkująca te koła powinna Juniorkowi odpalić za reklamę. Sama mam ochotę Kluskowi kupić tylko chyba już się nie opłaca bo Klusek podejrzewam z dyszkę waży;-)

Do góry