reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Matusia u mnie też ciężko z tym samozaparciem więc mogę ci podać rękę:)

Kamcia mała ma dwa latka, tak to na urodziny.Max do 200zł.ale to naprawdę max!

Hope wielkie dzięki. Moja siostra sama nie wie co by tu kupić. Będzie tak jak na święta.Powiedziałam co mi chodzi po głowie to było "nie, nie,nie" a jak wysłałam linki z tymi rzeczami to nie wiedziała na co się zdecydować!Te krówki są fajowe, może coś takiego jej wezmę. Muszę się jeszcze rozejrzeć.
Lalki odpadają, ma ich od groma i zamiast sama spać w łóżeczku to lalki spać wszystkie kładzie. Wiem że dziadki mają jej wózek dla lalek kupić!
coś czuję że moja siorka kasiore by wolała,ale co to za pamiątka dla małej- kasę starzy wydadzą na słodycze i ciuchy i po prezencie!

reklama
jolek a myslałaś o rowerku biegowym? my mamy w rodzinie dwulatka i rodzice mu kupili. co prawda to chłopiec ale rowerki przecież i dziewczynki lubią :))

żelka dobry wybór :)))

haha :) świetna sprawa ten rowerek :) ale te konie w różnej formie na biegunach też fajne. nie patrz na rodziców. bo wiadomo trudno dogodzić :)

Jolek kasę można dać na chrzciny, komunię i ślub, nie na urodziny, masz rację, że na g...na pójdzie.

Kup krowę, niech się mała wyszaleje :-D

Jolek kupuj konika, albo jakąś kuchnie - albo co tam uważasz, że będzie ok ,,, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził, a w tym wypadku to się liczy szczęście dziecka, nie mamy :-p Preksuje kup np :-D:-D:-D:-D

jolek na 2 latka polecam kuchnię z dodatkami..(garniki itp)
Vi dostała kuchnię , zestaw taki z hamburgerami plastikowymi jakimis warzywami i talerzyki.. i jak sie kuchnią zajmuje to jej nie ma ;-)
i ona sobie piecze buły , chlebki , mięsko ;-) wszystko ...

oprócz tego 2 latki interesują się ciastoliną z foremkami ze można wyciskać , też mamy kilka zestawów, plastiki są trwałe , le ciastolinę trzeb co jakiś czas dokupoować , nie brudzi ona nic tak jak plastelina, lub jakieś zestawy do malowania farbami:tak: czy jakieś z wyklejankami , albo mazaki i malowanki ... takie różności ....

możesz też wybrać też jakieś książeczki do czytania , u nas robią teraz a hit , takie krótkie ze sztywnymi kartkami:tak:

albo koniki ponny :-)

aaaa Vi jeszcze ma taką syrenkę świecącą do wanny ona w pl kosztuje chyba 70zł.. ale warto :-) jakbyś tą syrenkę kupiła to do tego jakiś zestaw do wanny , nie koniecznie kaczki bo teraz jest duzo różnych wymyślnych ośmioirniczek które się przylepia na płytki albo też takie urzadzenie na bąbelki też do wanny...
mówie Ci ze bedzie zachwycona:tak:

później podrzucę jakieś linki , bo teraz musze spadać :-p

reklama
Do góry