reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Vi Jolek już pisała, 2 latka ma.

Joluś, jeśli siostra chce zabawkę, która zajmie dziecko na długie godziny, to niestety musi jeszcze poczekać jakieś 10 lat albo i więcej, bo dzieci, szczególnie małe a w szczególności jedynaki, tylko w książkach i u innych koleżanek są samozabawialne ;-)

Nie napisałaś jakie zabawki siostrzenica ma, może jej czegoś brakuje do "kompletu które każde dziecko mieć powinno" :-)

reklama
Żelka ja też wolę duże, chociaz nie wiem czy w przypadku wózków akurat jest to teraz priorytetowa cecha..:rofl2: Teraz odczuwam potrzebę jak najlżejszego..

a ten Twój bardzo fajny wizualnie, widziałam na żywca

Ostatnia edycja:
koleżanka chce mi sprzedać/pożyczyć wózek peg perego pliko
Peg Perego Pliko P3 Compact
fajny, tylko ta waga mnie przeraża, wolałabym coś lżejszego

co do fotelika bebe confort axis to dopatrzyliśmy się z mężem, ze ma tylko 3 w adac i już nam to nie pasi :-(

eh....przez to że wybredni jesteśmy i ciężko nam dogodzić będziemy więcej płacić i za wózek i za fotelik

Nie wiedziałam na którym wątku to napisać, ale chciałam się pochwalić tu, bo to o wydatkach.
No więc w związku ze złym samopoczuciem ostatnich dni, czuje się taka brzydka i gruba, postanowiłam wziąć się w garść i umówiłam się do fryzjera, kosmetyczki i na zakupy jadę z siostrą do PO. Już czuję się szczęśliwsza, chociaż wiem, że do momentu przymiarek.

maja....akurat tak się składa, że młody dostał kasę na fotelik w prezencie na chrzest, więc chyba zaszalejemy ;-)
matusia.....osz Ty!!!! strrrrasznie Ci zazdraszczam!!!!!!!!!!!!!!!!ja tyż chce, tyyyyż :-(
a tak serio - to baw się dobrze, szalej i rób wszystko, żeby humorek się polepszył :-)

reklama
gag, polepszy mi się jak schudną. mam obsesję ostatnio na to, ale nic nie robię w tym celu. jakie to straszne, że się zawziąć nie mogę :sad:. Ale dziś ćwiczyłam jedynie.

Do góry