reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Gag my już o tych osiołkach mówiły, fajne som :-)

Jolek a to brykanie z tygryskiem a to łapanie byka za rogi :-D

reklama
Ale to dziecko jeszcze praktycznie nie mów, anie wiem nawet czy się będę z nią widziała do urodzin

Jeszcze znalazłam coś takiego ;-)Zabawka BYK na biegunach 2 funkcyjna pluszak bujak (2058166424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Można złapać byka za rogi:)

hahah ten byczek to wygląda jak osioł ze szreka :-p hihihh

chociaż u nas w Super Valu jest prwdziwy osioł :-p
Ostrzeżenie o przekierowaniu

Rozmawiałam dziś z siostrą i stwierdziła,że jednak nie chcą konia na biegunach bo mała pobawi się chwilę a potem koń pójdzie w odstawkę!
No i teraz nie wiem co kupić. Jakiej zabawki nie kupię to i tak pójdzie w odstawkę po jakimś czasie!

Jolek tak Ci powiem, że kupujesz prezent małej, a nie siostrze. Kup co uważasz, że sparawi jej radość i będzie się chętnie tym bawić ... zabawki mają to do siebie że po pewnym czasie dzieciaki z nich wyrastają ... będzie dla Igorita, albo siostra sprzeda :-p

A ja naciągnęłam chłopa na Maclarena :cool2::rolleyes2: ale poprostu zwariowałam jak go dziś pomacałam i powoziłam się nim w sklepie :-D

reklama
Techno XLR, ten największy (ale ja lubie duże :-D), ze śpiworkami i innymi pierdołami w zestawie - byłam w szoku, że nie czuje róznicy w prowadzeniu wózka czy jest on pusty czy z 10 kg bąblem - wielgachny i kolor praktyczny czekoladowo (kawowy)/z niebieskim. Oczywiście w sklepie tylko zmacałam, a zamówiłam przez neta :laugh2: 200 zł taniej :p

Do góry