reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Gag my już o tych osiołkach mówiły, fajne som :-)

Jolek a to brykanie z tygryskiem a to łapanie byka za rogi :-D

reklama
Ale to dziecko jeszcze praktycznie nie mów, anie wiem nawet czy się będę z nią widziała do urodzin

Jeszcze znalazłam coś takiego ;-)Zabawka BYK na biegunach 2 funkcyjna pluszak bujak (2058166424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Można złapać byka za rogi:)

hahah ten byczek to wygląda jak osioł ze szreka :-p hihihh

chociaż u nas w Super Valu jest prwdziwy osioł :-p
Ostrzeżenie o przekierowaniu

Rozmawiałam dziś z siostrą i stwierdziła,że jednak nie chcą konia na biegunach bo mała pobawi się chwilę a potem koń pójdzie w odstawkę!
No i teraz nie wiem co kupić. Jakiej zabawki nie kupię to i tak pójdzie w odstawkę po jakimś czasie!

Jolek tak Ci powiem, że kupujesz prezent małej, a nie siostrze. Kup co uważasz, że sparawi jej radość i będzie się chętnie tym bawić ... zabawki mają to do siebie że po pewnym czasie dzieciaki z nich wyrastają ... będzie dla Igorita, albo siostra sprzeda :-p

A ja naciągnęłam chłopa na Maclarena :cool2::rolleyes2: ale poprostu zwariowałam jak go dziś pomacałam i powoziłam się nim w sklepie :-D

reklama
Techno XLR, ten największy (ale ja lubie duże :-D), ze śpiworkami i innymi pierdołami w zestawie - byłam w szoku, że nie czuje róznicy w prowadzeniu wózka czy jest on pusty czy z 10 kg bąblem - wielgachny i kolor praktyczny czekoladowo (kawowy)/z niebieskim. Oczywiście w sklepie tylko zmacałam, a zamówiłam przez neta :laugh2: 200 zł taniej :p

Do góry