reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

w HMie ten dresik??, bo mi juz w sumie z ciuszków tylko 2ch par dresików spacerowych brakuje :-D i powiem ci ze za 2 pary skarpeteczek to sporo zapłaciliście :p ja ostatnio kupiłam 5 par za 2 złote w carefurze :p, co do ciuszkó to naprawde polecam te z Tesco, sprawdzone przez koleżanki siostrę, piękna miękka bawełna, dobrze się piorą, dobrze się noszą i nie rozwlekają się :-)

tak jest, dresik też w h&m, a co do skarpetek, to wiem, że zapłacilismy sporo ale jak zobaczyłam to > i love mum/dad < to nie mogłam się powstrzymać ;D

reklama
tak jest, dresik też w h&m, a co do skarpetek, to wiem, że zapłacilismy sporo ale jak zobaczyłam to > i love mum/dad < to nie mogłam się powstrzymać ;D

ja dostałam już bodziaczki ze skarpetkami właśnie - i <3 Mom i I <3 Dad, fakt są słodkie ;-) więc się w sumie nie dziwie :-D Ostatnio jak widzę jakieś słodkie rzeczy to mi się odrazu na beczenie zbiera :-)
Skusiłaś mnie tymi dresikami, ale przed świętami w tych galeriach to jest taki "szał pał" że ąz mam obawy żeby do jakiejś sie wybrać :wściekła/y:

bra nie przejmuj się ja jak zobaczyłam z moim P tą serie "I LOVE MUM / DAD" to od razu cały kopmlet kupiliśmy body śpioszki czapeczki i kaftaniki jedynie u nas nie było skarpetek.

Oj nie ja to jak idę do sklepu to obowiązkowo dział dziecięcy muszę zaliczyć chociażby tylko popatrzeć ale z tego patrzenia zawsze coś w koszyku wyląduje i nie zawsze jest to praktyczne i łatwe w ubieraniu, ale wszystko jest takie ładne i jak to mówie " a może się przyda"

gag - pierwsza super, ale nie dla mnie, bo miałabym juz teraz problem sie w nią zmieścić... chciałąm jakąś odciętą pod biustem z zaszewkami, żeby do końca wystarczyła

no ja to sie ciagle zastanwiam i chodze po sklepach bo szukam czegos eleganckiego na swieta ale nic nie moge znalezc dla siebie:( a to jakis ciuszek sliczny ale nie ma rozmiaru a to cos fajnego ale jednoczesnie za bardzo opiete ;/ wrr... ;)

Julisia fajna kiecka:)!
planuje odwiedzić sklep dla mamusiek w styczniu na wyprzedaży,żeby kupić sobie coś brzuszkowego, bo na razie mam 3 pary spodni ciążowych h&m i parę bluzeczek ,ale raczej takich normalnych.Do stycznia może mi przybędzie to wybiorę coś na brzuszek.Bo na razie jak zmierzyłam taką brzuchatkę to marnie to wyglądało.
A dla malucha będę szukać w styczniu, na razie nie ciągnie mnie .. zresztą te tłumy w sklepach odstraszają ..

reklama
żelka ja kupuję w pepco zawsze jak jestem w pl i jestem mega zadowolona, ostatnio pamiętam pokupiłam body na krótki rękaw po 4,99 a na długi po 6.99 i się ani nie porozciągały ani nie zmieniłu kolorów, ciesze się że pobrałam nawet większe na zapas bo z jednych juz wyrosła i nosi drugie;-)a te czekają na nastepną dzidzię:-D
mam też innw ciusszki z pepco , bluzeczki spódniczki sweterki i wszsystkie są dobre jakościowo:tak:

ja to zakupów nie mam co robić... bo wszystko posiadam już:-D no jedynie takie jak koszuleczki krótkie itp , no i na zimę dopiero pajacyki bo Vi z zimy a ta będzie lata więc się nie zgra takich cuszków jak np kombinezon na wyjścia czy coś;-)

Do góry