reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

zastanawiacie się nad kupnem nowego fotelika dla naszych dzieciaczków?My sie zastanawiamy i to jest mega trudne jaki fotelik wybrac?9-18kg czy 9-36?no i jaka firma żeby był bezpieczny?
Widziałyście fotelik Cybex pallas?
w Kauflandzie są pieluchy pampers po 68,99, rozm.4 99szt.

reklama
bea ja mogę Ci jedynie powiedziec ze ajk wybierasz 9-36 to dziecko powinno siedzieć stabilnie ponieważ to jest siedzący fotelik a nie półleżący jak ten 9-18 no i najlepiej jesli ten fotelik będzie się rozkładał, bo taki maluszek jak zaśnie na siedząco to będzie mu strasznie niewygodnie a jak rozłożysz fotelik do pozycji półleżącej to będzie o niebo wygodniej :tak:

kochane jestem mega szczęśliwa ,bo przyjechał do nas przyjaciel, który na stałe mieszka w Anglii i poprosiliśmy go, aby kupił naszej Lence trochę ubranek, i że nie chcemy przeznaczyc więcej jak ok 50 funtów. przywiózł nam 2 torby ubranek :) bodziaki, sukienusie, bluzeczki, spodnie, wszystko mega słodkie :) w PL w życiu byśmy nie obkupili Lenki w takim stopniu. dla przykładu 2pak bluzeczek kosztował 2,5 funta ... czyli ok 13 zł ... 7pak bodziaków na krótki rękawek 6 funtów, czyli ok 30 zł ... no tak, to można robić zakupy ;)

Bra dopisuję się. Fotki chcem:tak: Oj to Lenka teraz będzie paradować odstrojona po angielsku:-)
Kurcze ja muszę porobić zdjęcia i posprzedawać Franka ubranka, nie mam już gdzie tego trzymać. Fotelik też chciałam sprzedać, bo zamówiłam dzisiaj nowy. Myślałam żeby tu na bb wystawić i chyba tak zrobię;-)

reklama
Do góry