reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

powoli, powoli zaczynamy gromadzic ciuszki na 80cm :) oto nasze ostatnie lowy. pizamki i bodziaki.

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 002.jpg
    002.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 003.jpg
    003.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 004.jpg
    004.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 38
  • 006.jpg
    006.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 007.jpg
    007.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 008.jpg
    008.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 009.jpg
    009.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Sylwia super bodziaki;)

Matusia :-D

Hope u nas sztusce narazie leza jak mala zacznie jesc metalowymi to wyciagniemy i bedzie wcinala;) ma 2 letnia kuzynke ktora tylko z misiem je innych niechce;P
Co do instrumentow moj brat do szkoly flet musial miec

nasza ma jeszcze skrzypce które uwielbia.. chodzi i skrzypi pół dnia :-p ale nam jakoś nie przeszkadza bo muzyczka leci z podkładu tylko w takim tempie w jakim ona jeździ po tej błękitnej części strun :-) więc nie ma mowy o "rzępoleniu" a jak profesjonalnie z nimi wygląda :-D DSC03044.jpg

Ostatnia edycja:
Sylwia świetne chłopskie ciuchy:-)
Kamcia no cudnie wygląda:tak:

Myśmy w domu się osłuchali instrumentów bo moja siostra do szkoły muzycznej chodziła na skrzypce właśnie;-) do tego keybord, gitara i akordeon:szok: Frankowi kupię instrument jak będzie talent muzyczny przejawiał, bo jak nie to tylko ranił nasze uszy będzie:-D

jolek nie ten temat ale już napisze że ja też grałam na skrzypcach za dzieciaka i na pianinie... więc moze talent po mamusi odziedziczyła..
teraz nba jej spresentowanym pianinku gram jej kolędy i inne piosenki od których nuty zapamietałam :-)

no może w przysżłości jej kupię oryginalne sprzęty jak będzie wykazywała chęci....

Sylwia - kapitalne bodziaki! Rewelka :))
Kamcia - Slodko Vi oglada :)

Hope - to tez napisalam, ze takie sztucce to chyba bardziej radoche rodzicom sprawia niz dziecku ;]
Aczkolwiek zdarzaja sie talenty w poslugiwaniu/obslugiwaniu sie - wsrod maluchow - sztuccami...

Ostatnia edycja:
Kamcia, jaka Ona jest słodka. A Tobie to raczej nic nie przeszkadza, tolerancyjna jesteś, a ja tak nie umiem jak mi cos gra i skrzeczy :-).
sylwia, ubranka czaderskie, szczególnie piżamki wpadły mi oko. Świetne kolorki.

matusia a co mam się zlościć na własne dziecko??
np o organki sama dla niej poprosiłam na prezent bo u znajomej nie chciała od nich odejść więc wiedziałam ze jej się spodobają i bedzie grała :tak:
a denerwowałabym się jakby sprzętami rzucała o ściany;-) .. ale jak gra i się bawi i tak słodko wygląda to nic innego jak tylko się cieszyć :-)

reklama
No jasne Kamcia. Zazdroszczę Ci tego, ja to jestem taki nerwus jak juz za dużo i za głośno. W ogóle nie lubię TV głośno, krzyków, ale dużo tez znoszę ;-).

Do góry