reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Oli właśnie takie sztućce dostał na Gwiazdkę od chrzestnego Zestaw sztućców dla dzieci Jungle Auerhahn | Dla Dzieci | Sztućce dla dzieci | wyposażenie kuchni, akcesoria kuchenne - sklep internetowy
persefona
Dziewczyny ratunkuuuuuuuuuuu!!!! Właśnie odjechała bratowa od nas i co przywiozła dzieciakom? Dwie pary organków-jedne mniejsze dla młodego,drugie większe dla starszejTeraz mam orkiestrę w domuRatunku!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
persefona moja tez vi dostała pianino :-) spiewa tanczy ... a my razem z nią i jest super :-)
o to ma: Buy Chad Valley Singalong Keyboard, Stand and Stool - Pink. at Argos.ie- Your Online Shop for .
jaipur Ty to jestes baba z jajami musze tą gre zakupić:-)
o to ma: Buy Chad Valley Singalong Keyboard, Stand and Stool - Pink. at Argos.ie- Your Online Shop for .
jaipur Ty to jestes baba z jajami musze tą gre zakupić:-)
sylwia_
my tez mamy organki - maly niezle daje na nich czadu
Matusia
Mateusz ma dwie gitary elektryczne, od teściów dostał. Kazałam Mu grac u nich i jak chciał pograć, to do nich szedł - od tego czasu równie głośnych prezentów nie dostaje.
Ostatnio Mat spał poza domem a ja położyłam się z Majką. Mąż nie chciał nas budzić, więc wgramolił się na łóżko Mateusza (1,5 metra od podłogi) i tam postanowił spać. Chrapał jak szalony, a w momencie kiedy się przewracał na drugi bok, łóżko się trzęsło przyciskając gitary do ściany, a te grały. Wytrzymałam ten koncert do 3 i jak wyszłam, jak szarpnęłam to łóżko ze śpiącym R, jak odsunęłam od ściany w tej złości, to dopiero miałam spokój. A ten mi się rano pyta czy Mu się śniło, że ja o jakimś koncercie w nocy wyzywałam
Ostatnio Mat spał poza domem a ja położyłam się z Majką. Mąż nie chciał nas budzić, więc wgramolił się na łóżko Mateusza (1,5 metra od podłogi) i tam postanowił spać. Chrapał jak szalony, a w momencie kiedy się przewracał na drugi bok, łóżko się trzęsło przyciskając gitary do ściany, a te grały. Wytrzymałam ten koncert do 3 i jak wyszłam, jak szarpnęłam to łóżko ze śpiącym R, jak odsunęłam od ściany w tej złości, to dopiero miałam spokój. A ten mi się rano pyta czy Mu się śniło, że ja o jakimś koncercie w nocy wyzywałam
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Matusia a przez okno było wywalić całe to towarzystwo
Jaipur junior wdał się w mamę z poczuciem humoru Lubię takie gry towarzyskie i zabawne
Zuza trenowała przed wigilią kolędy na cymbałkach, więc znam ból, Jagódka póki co nie ma takich zainteresowań, całe szczęście. Jak któraś myśli, że się wywinie to rozczaruję, w naszej szkole na lekcje muzyki musiałam obowiązkowo kupić cymbałki i nie zdziwię się, jeśli podobnie jest w innych
My mamy keyboard, wystarczy włożyć słuchawki i nastaje błoga cisza
Sztućce przepiękne, mam tylko pytanie, co się z nimi potem robi? Daje dziecku czy kurzy?
Jaipur junior wdał się w mamę z poczuciem humoru Lubię takie gry towarzyskie i zabawne
Zuza trenowała przed wigilią kolędy na cymbałkach, więc znam ból, Jagódka póki co nie ma takich zainteresowań, całe szczęście. Jak któraś myśli, że się wywinie to rozczaruję, w naszej szkole na lekcje muzyki musiałam obowiązkowo kupić cymbałki i nie zdziwię się, jeśli podobnie jest w innych
My mamy keyboard, wystarczy włożyć słuchawki i nastaje błoga cisza
Sztućce przepiękne, mam tylko pytanie, co się z nimi potem robi? Daje dziecku czy kurzy?