reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

my miec concorda neo.Nie wiedzieć jakie ma siedzisko.Kubełka na picie nie ma:-D
Junior podpowiada,że wygodne:laugh2:
a serio to widziałam quinny, jak to jest kubełek to my nie mamy kubełka.Bo tamten jest mocno płaski,ale moze kubełki są różne.

reklama
czarna, chodzi Ci o taki AVENT silikonowy smoczek uspokajajacy 6-18 2szt. (1920367629) - Aukcje internetowe Allegro AVENT Smoczek smoczki 6-18 mies 2 szt WZORY 0% BPA (1922411681) - Aukcje internetowe Allegro TOMMEE TIPPEE - Smoczek C- AIR_9 -18 m+_NOWOŚĆ (1927517471) - Aukcje internetowe Allegro Ja se swojej strony mogę Ci polecić Lovi, który poleciala mi koleżanka jak majka każdego wypluwała SMOCZEK uspokajający LOVI 3-6 m SPARK 2 sztuki (1916264946) - Aukcje internetowe Allegro

agacio, wstaw zdjęcie Twojego wózka. Mój widziałaś? Jeszcze nie próbowałam jak zima do tej spacerówki kombinezon wejdzie. Szkoda mi nowy wózek kupować :-(

Matusia mamy taki
wozek-titi-hyperion-2w1.jpgwozek-titi-hyperion-2w1v.jpg
gondola spoko do tej pory jeździmy nawet w kombinezonie jest git:tak: spacerówka porażka szelki maksymalnie ściągnięte, a mnie by opasały, Franczesko wylazłby bokiem:dry::dry: tyle, że tani był a i tak babunia sprezentowała;-) może na wiosnę się nada a teraz trzebabędzie kupić może jakąś używkę? choć kasy też mi szkoda:dry:

ufff trzeci raz edytowałam...

Ostatnia edycja:
agacio, szkoda, ze nie widać dokładniej tej spacerówki, ale jest jak moja taka płytka :-( Mój pokazywałam tu na str 396.

Ostatnia edycja:
też się nad nim zastanawiałam, ale w moim wygrał stelaż;-) wizualnie fajne te kubełki ale nie dla półrocznych dzieciaków:sorry2:

My do naszego Tako mamy do wpięcia taką spacerówkę i na tym zdjęciu wygląda, że się rozkłada na płasko... Może nie będzie źle... 01_s_4.jpg

agacio, ja mam śpiwór po Matim i bym musiała w nim dziury wyciąć na szelki, bo inaczej mi się wyślizgnie. U mnie tez gondola sie super sprawdza. Ja już oglądałam używki, ale wstrzymałam się, by przymierzyć jak będzie pasowało, czy może nie będzie pasowało. niewiem.gif

marzena, ładnie się rozkłada. wygląda na wygodną.

paula piąteczka dla kolegi z mutsy:-) my tez mamy i chwalimy pod niebo:tak:

agacio ciocia miała dla kuzyna taki wózeczek i właśnie bardzo chwaliła spacerówkę, mały dopiero jak miał ok 2 lat przesiadł sie do innej:tak:

ania fajny wózeczek:tak:

marzena wyglada na płaski:tak:

reklama
Do góry