reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

No przerąbane z tym vatem... ja narazie mam tylko czapeczki, 1 body i rękawiczki niedrapki. moze jeszcze cos kupie przed świetami ale poniewaz mam jeszcze troche czasu bede sie użerac z tym wiekszym vatem

reklama
Ja tam mam na razie tylko śliniaczek co dostałam w prezencie :) Trochę za wcześnie na kompletowanie wyprawki, zwłaszcza że mieszkamy z teściami i sami ledwo się mieścimy w naszym pokoiku. Jak już będziemy sami to poszalejemy. No, może bobo jak będzie grzeczne, to Gwiazdor jakieś body ładne przyniesie...

A ja wczoraj poszlałam i kupiłma babelkowi kilka kompletów w H&M za śmieszne pieniądze, nie mogłam się oprzeć.Jeszcze nigdy nie kupowałam "męskich" małych ubranek:-)

no ja mam trochę po Jasiu takich uniwersalnych, ale żadnych małych nie mam, ale jak się dowiem jaka płeć to zacznę kupować. i przy okazji Jasiowi.

tez z drugiej strony nie jestem pewna, czy wraz z nowym rokiem automatycznie wszystko zdrożeje. wyprzedaże sa co roku i dotycza kolekcji z roku ubiegłego, więc liczę na to, że ta podwyżka akurat w tym przypadku nie będzie odczuwalna. a co do ciuszków juz zakupionych to my juz troche mamy ;) co zakupy praktycznie nabywamy jakąś rzecz ;)

Mój maz narazie mowi ze za wczesnie jeszcze by wszystko kupic.. a ja i tak co jestem na wiekszych zakupach zawsze cos kupie:-) tak mnie to cieszy:-)

A ja wczoraj poszlałam i kupiłma babelkowi kilka kompletów w H&M za śmieszne pieniądze, nie mogłam się oprzeć.Jeszcze nigdy nie kupowałam "męskich" małych ubranek:-)

ja większość rzeczy kupuję w h&m, są dobrej jakości-potwierdzone przez moja siostrę, która tam kupowała :) ceny nie są wygórowane, a wiadomo, że te ciuszki najmniejsze będą noszone tylko przez chwilkę więc nie ma co szalec za bardzo. oczywiście, że czasami nas ponosi, ale te rzeczy z h&m są tak ładne, że często nie ma co szukać gdzie indziej ;)))

reklama
Do góry