poziomki
mama 00 08 11 13 15
Faktycznie mega tanie,a jak jest z miejscem na większy brzuszek??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyno z nieba mi spadłaś jak tylko przeczytałam o tych legginsach zaryzykowałam i są suuuuuuuuuper wygodne ciepłe nie ześlizgują się nie cisną poprostu rewelacja.A dzisuiaj dostałam przesyłkę i trafiłam wreszcie na odpowiednie na aukcji nie wyglądały zbyt atrakcyjnie ale były tanie więc zaryzykowałam i SZOK, INTENSYWNA CZERŃ, 100% KRYCIA, CIEPLUTKIE I NIE WIDAĆ ŻE TO TE Z TYCH Z OCIEPLENIEM I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE UCISKAJĄ I DOPASOWUJĄ SIE DO CIAŁA, REWELKA.
uff... przejrzałam cały temat, 40 stron, dzieki dziewczyny za to forum, duzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec, szczegolnie dla kobiety ktora po raz pierwszy jest mamą ;-)
dziewczyny, mam pytanie do Was, szczegolnie do tych osob ktore juz rodzily i maja doswiadczenie, chodzi mi o wyprawke dla dzieciaczka, widzialam wczesniej liste rzeczy ktore napisalyscie ze są zbedne a czy jest mozliwosc stworzenia takiej listy niezbednej?
Tzn:
1. ile spiochow, pajacow, body, kaftanikow, koszulek, itp? na co zwracac uwage przy zakupach (z tego co wyczytalam to lepsze są te jak najbardziej rozpinane),
2. czy sprawdzaja sie kaftaniki zapinane i koszulki wiazane na boku ? kolezanka mowila ze są one dobre ze wzgledu na pepuszek bo doplyw powietrza jest i lepiej sie goi,
3. czy oplaca sie kupowac taki komplet wyprawki czy lepiej oddzielnie: Agugu.com.pl- Sklep internetowy:ubranka dla niemowląt i dzieci - - wyprawki rozm. 56 - Wyprawka niemowlęca Mały Lew, różowy - 6 części z łapkami r. 56 -
4. czy przyda sie nam - mamom majowym jakas kurteczka cienka dla maluszka czy lepiej jakis sweterek, dresik ?
5. jaki rozmiar brac czy ten najmniejszy 56 czy moze od razu 62 ? zakupy chce zrobic jak dowiem sie jaka plec, ale jeszcze na pewno nie bede wiedziec jak duzy bedzie dzieciaczek.
wiem ze pytania moga wydac sie bardzo proste ale dla kogos tak zielonego jak ja nie jest łatwo ;-)
a co do wozkow to ja pod uwage biore te dwa narazie:
1. Jedo FYN 4ds ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Freeline (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik Maxi Cosi CabrioFIX
2. Implast Bolder sd ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD zestaw (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + Maxi Cosi CABRIO FIX
Są to zestawy z fotelikami Maxi Cosi.
To moze napisze co sklonilo mnie do wziecia pod uwage tych wozeczkow:
- kola pompowane duze - teren gdzie bede spacerowac pozostawia wiele do zyczenia, zeby wyjechac na "normalna" ulice musze pokonac droge z kamieni wiec kola piankowe albo jakies male odpadaja bo zaraz sie poniszcza. A zwrotne kola beda sie lepiej prowadzic.
- duza gondola - dzieciaczki bedziemy wozic w lato wiec niech maja troche luzu i przeplyw powietrza, no i na jesieni jak beda mialy ochote jeszcze w gondoli jezdzic to da rade,
- siedzisko spacerowe montowane tylem lub przodem do kierunku jazdy.
Napiszcie co sadzicie o tych wozkach i czy na dobre elementy zwracam uwage.
Kurcze ciezko tak pierworódce dobrac odpowiednie rzeczy, ale naucze sie, jeszcze do maja mam troche czasu ;-)