reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Tak w temacie parasolek, utwierdziłam się wczoraj w przekonaniu, że jednak rozkładane oparcie MUSI mieć. Mijałam na spacerze babkę, która wiozła chłopca takiego koło 3 latek już. Biedak kimnął i tak się przechylił na bok i do przodu, że aż mi go żal było. Jak się obudził to pewnie połamany cały.

agnieszka a czym wy teraz jeździcie?

ja też uwazam ze wózek musi mieć rozkładane siedzisko. też szkoda mi tych bąbli które musza spać na siedząco,albo które nie mają podparcia na nóżki

Rozkładane oparcie jest ważne, sama się o tym przekonałam:sorry2: może t kubełki dla większych dzieci które podziwiają naturę na spacerach, do spania kiepśniutko to wygląda, zwłaszcza dla takich maluszków półrocznych:tak: więc pewnie kupimy spacerówkę zła jestem na siebie że na kubełek poleciałam:wściekła/y:

a ja jednak miałam wrażenie, że kubełki nie są złe, szczególnie dla maluchow, że mają tak przytulnie w nich. ale sama nigdy nie mialam styczności z takim wózkiem

Różne są opinie w moim odczuciu nie jest to zbyt komfortowa pozycja :sorry2: dziwnie to wygląda też wydawało mi się że będzie super ale ja się zwykle napalam jak łysy na grzebień a później okazuje się, że niewypał jest:dry:

bra my dostalismy babyactive jet, z gondola jezdzilo sie super ale spacerowka to taki badziew ze szok i dlatego szukam czego nowego wolalabym na pompowanych kolach bo u mnie masakryczna droga ale chodnik prawie wszedzie jest no i jeszcze jest kwestia ceny bo nie stac mnie na spacerowke za tysiac zl.

reklama
Do góry