reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Dziewczynki w Rossmanie mnostwo przecen - miedzy innymi krem na kazda pogode z Nivei <bez wody!> za 9,99 zamiast 12,99 zl .

Pierwszy raz go kupilam - bo polecalyscie go kiedys, pierwszy raz dzis na spacerek buzka posmarowana byla - i jest okej!

reklama
agnieszka chyba znajdziesz cos na pompowanych kołach poniżej tysiąca... myslę, że tak :tak: na szczęście wybór jest duży :tak:

czarna nie pomogę niestety, bo ja w temacie smoczków nie mam wiedzy :)

to my, na spacerze razem z x-landerem, wcale mała nasza spacerówka nie jest.W -20 nie będziemy wyjeżdzać, ani w śnieg po pas więc damy radę:)

a na wiosnę chyba już teraz kupię mclarena, bo znalazłam za połowę ceny.

Załączniki

• spacer1.jpg
    spacer1.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 44
x-lander nie nasz, więc chodzi ci o ten emerycki beżyk?:-D spoko jest, dziwne bo nie ubrudził się jeszcze nigdzie.A fiolecik obok juz zapluty:sorry2:

reklama
jaipur Ty masz condora? on ma kubełkowe siedzisko? bo Junior jakoś tak wpasowany fajnie, a w naszej spacerówce Franek tonie wygląda jak kurdupelek straszny:sorry2: w quinybuzz są chyba dwa siedziska wygląda n a to, że kupimy spacerówkę na zimę:sorry2:

Do góry