reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
bra wygodny jest? bo przyznam szczerze, że nie wygląda... :baffled:
Ja się rozglądam za spacerówką-parasolką. Dużą spacerówkę kupiliśmy w komplecie z gondolą, ale na lato myślę o jakiejś lżejszej, żeby łatwo było zapakować do samochodu.
Próbuję namówić męża na tą ANGIELSKI WOZEK SPACEROWKA BABYSTAR- PARASOLKA B20 (1922859602) - Aukcje internetowe Allegro
A jeśli chodzi o prezent to nie wiem sama... Mąż ma w pracy dostać dla Małego jakiś stoliczek na św. Mikołaja poza tym są jeszcze babcie więc moze my się wstrzymamy...

Och ależ jak ja mogłam przegapić nową furkę Leni? Niedopuszczalne! Prezentuje się nieźle ale dziewczyny mają rację, czy jest wygodna to nam zdradzi minka Lenonka :-)

bra bardzo fajny wózek:-) i kolor mega mi się podoba:tak:

a ja kupiłam małemu ta zebre:-) strasznie sie ciesze:-) olałam allegro i ich durne licytacje i na tablica.pl wyszukałam z mojej okolicy i jutro mój m po niąz jedzie:-)

zonka bardzo wygodny :D ma duże siedzisko, które rozkłada się do spania, regulowany podnóżek i wiele innych funcji, które daja maluchowi komfort :) oprocz tego jest lekki, zwrotny więc polecam :D

jesli chodzi o parasolki które pokazałaś, to ja nie włozyłabym małej do takiego wózka. sprawia wrażenie mało stabilnego. ale to moje zdanie, ja jestem skrzywiona na punkcie wózków, dlatego mam ich 3 :-D

matusiu quinny ( czyli tego pierwszego wózka) jeszcze nie wystawiłam, natomiast bebe confort wczoraj sie nie sprzedał niestety, wystawiłam jeszcze raz aukcję.

reklama
agnieszka on jak na parasolkę jest dobry, taki wręcz nieparasolkowy, ja poprostu jak się okazało parasolek nie lubię, przede wszystkim wolę wózki na pompowanych kołach i jednak troche cięższe. ten wydaje mi się taki zbyt składany :-D

Do góry