reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Zaczynam doceniać konusowatość mojego TZ :-D

Ja miałam 3500, mój brat (który ma dziś ponad 190 cm), moja córa, jest szansa, że kolejne dziecko nie przekroczy tej wagi :rofl2:

reklama
A teraz dziewczyny tak trochę z innej beczki. Dla mnie NAJwygodniejsze w ciąży sa leginsy i od samego początku w nich śmigam, Kupiłam już 4 sztuki na allegro i miałam pecha bo trafiałam na albo takie które były jakby wyblaknięte i sprane, albo po jednym założeniu się pruły a te ostatnie tak strasznie uciskały ze wcale w nich nie chodzę. A dzisuiaj dostałam przesyłkę i trafiłam wreszcie na odpowiednie na aukcji nie wyglądały zbyt atrakcyjnie ale były tanie więc zaryzykowałam i SZOK, INTENSYWNA CZERŃ, 100% KRYCIA, CIEPLUTKIE I NIE WIDAĆ ŻE TO TE Z TYCH Z OCIEPLENIEM I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE UCISKAJĄ I DOPASOWUJĄ SIE DO CIAŁA, REWELKA.
CIĄŻOWE MEGA CIEPŁE LEGGINSY BEZSZWOWE DO TUNIK (1324868320) - Aukcje internetowe Allegro

yra powinna być zachwycona bo ona jakiś czas temu poszukiwała leginsów z zakładką na stopę, a tu w ofercie widzę są

TE W OFERCIE Z ZAKŁADKĄ nie są chyba ciązowe, to tylko taka miniaturka pozostałych aukcji tego sprzedawcya szkoda bo takie są wygodniejsze zwłaszcza że nie zwijaja sie przy wkładaniu do kozaczków.

właśnie :( nie mają ciążowych z napiętkiem :( no nic pożyjemy zobaczymy może ktoś w końcu takie zacznie robić.

jolek fajnie zobaczyć że ktoś pamięta :)))

Yra szukaj bo u nas na targu są takie co prawda nie typowo ciążowe ale mają bardzo wysoki stan, sama sobie kupiłam jestem mega zadowolona i cena też ok chyba 25zł za naprawdę cieplutkie z polarkiem pod spodem pozdrawiam

reklama
Do góry