reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jaipur ilekroś podasz jakiś wózek musze sprawdzic co to jest, bo ani o takowym nie słyszałam, ani takowego nie widziałam :-D

a co do kubelkowych, to nie da sie malucha ułożyć choc troszkę na boczku? jaipur spróbuj i napisz co i jak :-)
u mnie tez to nie bylby problem - póki co, bo przypominam, że mam juz dwa wózki spacerowe ;) jeden ciężki quinny dla większych dzieci i drugi mniejszy z ciulowymi kółkami :-D od wyboru do koloru kuźwa mać :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
bra jutro potestuje z juniorem pozycje i może uda mi się nawet to obfocić.

Bo wiecie - niby mi nie trzeba ale jak tak piszecie o nowych spacerówkach, to od razu mi się też zachciewa, bo w końcu ja majówka, inne mają nowe to ja też chce:-D mąż zaoferował ,że puknie mnie w czoło pewnym organem dla otrzeźwienia :-D

Eeee... a po co nowe, my naszą byliśmy na dworze z 10 razy, nawet nie zdążyła mi się znudzić a wy już nowe chcecie...

o ja też chcę!
Japiur mój mi powiedział,żebym się walneła w łeb! Ale nie zaproponował do tego swojego organu... dlaczego?!:-D

to mi przypomina historie pewnej babki która co rano bolala skora na czole i ktorejs nocy zaczela udawac ze spi na co jej mąz wyciagnal sprzęt i doslownie pukał ją nim w czoło :-D

nie moglam sie powstrzymac i dzis wizyte w Bukowskim zakupilam pluszaki
Galeria-Bukowski_Neron-Misiu-Bajor.jpgten z lewej
i Galeria-Bukowski_Hubert.giften z prawej, Franek jest zachwycony:-)

reklama
don kichot - jaki fajowy ten jeżyk! B.mi sie podoba! Taka ulubiona przytulanka dziecka - pasuje :))
Bukowskiego u nas nie ma, ale znam ze swiatecznych marktow za granica nasza zachodnia - piekne maja rzeczy!
Byc moze w tym roku bedzie mi jeszcze dane tam sie znalezc to na bank cos zakupie.

Do góry