reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jaipur ilekroś podasz jakiś wózek musze sprawdzic co to jest, bo ani o takowym nie słyszałam, ani takowego nie widziałam :-D

a co do kubelkowych, to nie da sie malucha ułożyć choc troszkę na boczku? jaipur spróbuj i napisz co i jak :-)
u mnie tez to nie bylby problem - póki co, bo przypominam, że mam juz dwa wózki spacerowe ;) jeden ciężki quinny dla większych dzieci i drugi mniejszy z ciulowymi kółkami :-D od wyboru do koloru kuźwa mać :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
bra jutro potestuje z juniorem pozycje i może uda mi się nawet to obfocić.

Bo wiecie - niby mi nie trzeba ale jak tak piszecie o nowych spacerówkach, to od razu mi się też zachciewa, bo w końcu ja majówka, inne mają nowe to ja też chce:-D mąż zaoferował ,że puknie mnie w czoło pewnym organem dla otrzeźwienia :-D

Eeee... a po co nowe, my naszą byliśmy na dworze z 10 razy, nawet nie zdążyła mi się znudzić a wy już nowe chcecie...

o ja też chcę!
Japiur mój mi powiedział,żebym się walneła w łeb! Ale nie zaproponował do tego swojego organu... dlaczego?!:-D

to mi przypomina historie pewnej babki która co rano bolala skora na czole i ktorejs nocy zaczela udawac ze spi na co jej mąz wyciagnal sprzęt i doslownie pukał ją nim w czoło :-D

nie moglam sie powstrzymac i dzis wizyte w Bukowskim zakupilam pluszaki
Galeria-Bukowski_Neron-Misiu-Bajor.jpgten z lewej
i Galeria-Bukowski_Hubert.giften z prawej, Franek jest zachwycony:-)

reklama
don kichot - jaki fajowy ten jeżyk! B.mi sie podoba! Taka ulubiona przytulanka dziecka - pasuje :))
Bukowskiego u nas nie ma, ale znam ze swiatecznych marktow za granica nasza zachodnia - piekne maja rzeczy!
Byc moze w tym roku bedzie mi jeszcze dane tam sie znalezc to na bank cos zakupie.

Do góry