reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

bra no tego się nie spodziewałam:szok: nie czytałaś w necie o nim? jest takie fajne forum wozkowe, dłubałam tam długo zanim zdecydowałam się na neo-kubełkowe-coś-czym-będę-w-rezultacie-jeździć-po-salonie;-)
a kółka dmuchane to jest to,swoje dopompowałam ostatnio w miłym warsztacie samochodowym, panowie mieli ubaw :D i teraz jak porsche śmiga.

cybex callisto to dla mnie raczej nie zimówka, parasolka jak mclaren.Wiosną będziemy takie obczajać:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
jaipur no niby czytałam , ale chyba nie mam szczęścia do bobaskowych zakupów- tylko dlaczego do tych drogich :wściekła/y:
mrsmoon odradzam ten wózek, małe, niepompowane kółka, nie będzie ci się wygodnie jeździło po niegładkiej powierzchni, będzie trzęsło jak diabli. tak jak napisała jaipur ten wózek wygląda jak najwyklejsza spacerówka. ja bym jej nie kupiła

teraz czaję sie na graco symbio plisssss spójrzcie na niego, plissss zaopiniujcie, plissss pomóżcie dokonać dobrego wyboru :sorry2:

Dizajn fajny mi też w oko wpadł ten wózio ale kubełkowe siedzenia mają tą wadę, że dziecko rośnie nieprzewidywalnie i może po prostu nie zmieścić się wszerz (w grubych kurtkach czy śpiworach czy kombinezonach) i działa to trochę podobnie jak fotelik samochodowy.

Maluszki w spacerówkach dużo śpią, muszą mieć miejsce, wygodę, muszą zawinąć sobie nogę wokół szyi i mieć jeszcze luz :-D;-) Z czasem chcą same wchodzić i wychodzić z wózka, jedzą w nim, piją, skaczą w środku, żyją z tym wózkiem.

Ja to sobie na znalezienie parasolki wymyśliłam taki myk, że podglądam na spacerach inne mamy i ich wózki. I już spore grono ładniewyglądajacych odpadło :-p

Ostatnia edycja:
Mutsy za ciężki, ten drugi ma masakryczne kółeczka, wczoraj przyglądałam się tatusiowi, który nie mógł wyjechać wózkiem jak mu koło wpadło między płytki chodnikowe, musiał podnieść wózek razem z dzieckiem :baffled:

Hope wszystko to racja, tylko mroźną zimą nie będę wypuszczać juniora w wózku na więcej niż godzinę.To dużo się nie naśpi- zresztą on w spacerówce to lustruje otoczenie i nie śpi.
Na wiosnę, fakt, zaopatrzymy się w większa wygodną ,spacerówkę, dla większych bobo_Oglądałam Emmaljungę, drogie to dziadostwo i wielki klamot,ale pewnie wygodne dla dziecia.No i emerycki beżyk - model nitro city,ale...na razie..
Nie widzę potrzeby zmieniać na zimę spacerówki.Poza tym nasza jest fajna:-Dwygodna i lekka,a na kołach bez flaka nie jedzie tylko leci:-D Tak więc na ten temat będę Was męczyć wiosną, chociaz pewnie i tak się nie posłucham;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry