reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Matusia polecam :-) Ta wasza spacerówka fajna, ale chyba bardziej na lato ;-)

Aż muszę pokazać wersję zimowa, nie mój kolor, ale efekt ten sam

xt spiwor.jpg

Futrzaku można kupić z 4 kółkami i tylko tym się wtedy różni :-)

Ten jest szalenie zwrotny, jednym palcem mogę robić bączki, jeździ się bez wysiłku no i jedno koło to zawsze wagowo mniej niż 4, bo koła duże, pompowane i dość ciężkie a tak to zawsze mniej dźwigania. Łatwiej też poruszać się po naszych super rajdowych chodnikach i ścieżkach leśnych;-)

Matusia :-D

Hope super:)\
my mamy taki:
xa_energy.jpg ze śpiworkiem w zestawie:)

tylko chcemy mieć jeszcze spacerówke-parasolkę, zebym mogla do pociągu zabrać:)

Ostatnia edycja:
Hope- wiem wiem wiem i wszystko rozumiem i masz 100% rację ale i tak fiś :-p:-D:rofl2:

zobaczymy My się mieścimy jeszcze w gondoli ale czy całą zimę to wątpię ... wtedy dokupię śpiworek i jakoś będziemy hulać :-)

reklama
Do góry