reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Robiłam wczoraj małe zakupy w realu, dostałam taki magiczny kupon, podeszłam do jeszcze bardziej magicznej bramy i okazało się, że wygrałam darmowe zakupy :-).
Szkoda tylko, że wydałam jedyne 39 zł. Żebym wiedziała, to bym poszalała. Zwłaszcza, że oglądałam fajne body ze smerfami...

Ale nie ma co narzekać, dobre i 39 zł.

reklama
Lwiapaszczka to masz farta. Ja jakiś czas temu dostałam cztery kuponiki podeszłam do magicznej bramki i nic nie wygrałam :(

Karolqa, Salsera- macie gdzieś w zakładce to krzesełko co Hope pokazywała ?? bo cofnęłam się do 380 i nie znalazłam ... :no:
Milla- fajny ten magiczny stolik :tak:

kurcze ale jest tyle wypasionych zabawek że ciężko coś wybrać - a jeszcze jak się dysponuje nie dużym budżetem to ciężko trochę

Fakt jest super ! jedyny mankament to przy małej kuchni nie bardzo zda egzamin bo nie da rady go złożyć , więc ja się wstrzymam trochę jeszcze jak już urządzimy kuchnie to będę już wiedziała co gdzie i jak i wtedy decyzję podejmę :tak:

super te krzesełka. Ja mam po Matim takie drewniane zwykłe Drewex. Czasem się cieszę, że po Matim zostawiałam i nie muszę kupić, ale z drugiej strony jak widzę takie nowe, wypasione, to też bym chciała:-(.

krzesełka super i napewno bardzo się przydadzą:-)

Matusia ja wlasnie sie nad tym zastanawiam, bo ze wzg na to, ze w przeciagu dwóch lat chcielibysmy rodzeństwo dla młodego to raczej nie pozbywam sie rzeczy po nim, ale z drugiej strony potem mysle czy jak na bb dziewczyny będą kupowały swoim maluchom wyprawki to mi nie bedzie przykro albo szkoda, ze mam juz to czy to i juz nie moge wybierac:confused: chciaż tłumacze sobie to tak, ze za zaoszczędzona w ten sposób kaske kupie inne cudeńka których dla Tymka nie mam:-)

My juz krzeselka dawno uzywamy maly uwielbia w nim siedziec a dostal je juz na chrzciny jak mial 2 miesiace.
Fotelik tez juz dawno zmieniony, w spacerowce tez juz jezdzi chociaz musze sie przznac ze mi osobiscie ciezko bylo sie rozstac z gondola bo jednak jak w gondolce to takie malenstwo a w spacerowce wieksze dziecko jednak a ja bym chciala zeby on byl taki malutki ;)

reklama
Do góry