reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Robiłam wczoraj małe zakupy w realu, dostałam taki magiczny kupon, podeszłam do jeszcze bardziej magicznej bramy i okazało się, że wygrałam darmowe zakupy :-).
Szkoda tylko, że wydałam jedyne 39 zł. Żebym wiedziała, to bym poszalała. Zwłaszcza, że oglądałam fajne body ze smerfami...

Ale nie ma co narzekać, dobre i 39 zł.

reklama
Lwiapaszczka to masz farta. Ja jakiś czas temu dostałam cztery kuponiki podeszłam do magicznej bramki i nic nie wygrałam :(

Karolqa, Salsera- macie gdzieś w zakładce to krzesełko co Hope pokazywała ?? bo cofnęłam się do 380 i nie znalazłam ... :no:
Milla- fajny ten magiczny stolik :tak:

kurcze ale jest tyle wypasionych zabawek że ciężko coś wybrać - a jeszcze jak się dysponuje nie dużym budżetem to ciężko trochę

Fakt jest super ! jedyny mankament to przy małej kuchni nie bardzo zda egzamin bo nie da rady go złożyć , więc ja się wstrzymam trochę jeszcze jak już urządzimy kuchnie to będę już wiedziała co gdzie i jak i wtedy decyzję podejmę :tak:

super te krzesełka. Ja mam po Matim takie drewniane zwykłe Drewex. Czasem się cieszę, że po Matim zostawiałam i nie muszę kupić, ale z drugiej strony jak widzę takie nowe, wypasione, to też bym chciała:-(.

krzesełka super i napewno bardzo się przydadzą:-)

Matusia ja wlasnie sie nad tym zastanawiam, bo ze wzg na to, ze w przeciagu dwóch lat chcielibysmy rodzeństwo dla młodego to raczej nie pozbywam sie rzeczy po nim, ale z drugiej strony potem mysle czy jak na bb dziewczyny będą kupowały swoim maluchom wyprawki to mi nie bedzie przykro albo szkoda, ze mam juz to czy to i juz nie moge wybierac:confused: chciaż tłumacze sobie to tak, ze za zaoszczędzona w ten sposób kaske kupie inne cudeńka których dla Tymka nie mam:-)

My juz krzeselka dawno uzywamy maly uwielbia w nim siedziec a dostal je juz na chrzciny jak mial 2 miesiace.
Fotelik tez juz dawno zmieniony, w spacerowce tez juz jezdzi chociaz musze sie przznac ze mi osobiscie ciezko bylo sie rozstac z gondola bo jednak jak w gondolce to takie malenstwo a w spacerowce wieksze dziecko jednak a ja bym chciala zeby on byl taki malutki ;)

reklama
Do góry