reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dam znać, chciałabym, żeby przesyłka dotarła przed długim weekendem, co bym sobie mogła przetestować karmienie przed powrotem do pracy (14.11), bo później próbować będzie babcia :-(.

don_kichot, super zakupy, nie miałam jeszcze nic endo, ale są bardzo ładne.
czarna, kilka dni temu pisałyśmy o kubkach na karmieniu na str 173 się zaczyna, fajne wtedy dziewczyny pokazały.
salsera, bo ja mam kubełkową spacerówkę i jak na zimę to taka mierna mi się wydaje, a jakbym powiedziała mężowi o kupnie kolejnego wózka, to blubrałby na 100%. A ten Wasz wygodny jest w prowadzeniu?
lwiapaszczka, super sprzęt, wygląda na wygodny i jest ładny.

odnośnie krzesełek my testujemy właśnie model NOWY MODEL KRZESEŁKA, ruch.podnóżek, tkanina,fotel (1893882471) - Aukcje internetowe Allegro, chybaJaipur Ty kiedyś pokazywałaś takie albo podobne...

Ogólnie bardzo fajne, funkcjonalne,materiał mimo iż nie folia to w czyszczeniu ok, marchewka zeszła :) a na pewno przyjemniejszy, regulowane niezależnie oparcie i podnóżek to fajna sprawa, bo jak mały teraz je w pozycji powiedzmy półleżącej to nóg nie musi mieć w górze jak to jest przy kubełkowych, no i stabilne jest

emikaa tak my mamy takie, sympatyczne w obsłudze.Pomijając fakt przysysania się juniora do blatu:-D no ale to już nie kwestia tego konkretnego modelu tylko osobnika ze ssawką

don kichot - swietne ciuszki!!

lwiapaszczka- b.ladne krzeselko :)
Tez jestesmy jeszcze przed zakupem.. nawet nie mialam kiedy rozeznac sie w tych krzeselkach i poogladac chociaz na necie.. Kto jaki poleca, ma, przetestuje, spisze sie - to pisac!! znac dac.. ! :))

Super krzesło
Salsera wózio fajny,my tez przetestowalismy naszą "laskę", wygodna i fajnie się prowadzi tylko jakmłody jest przodem do mnie to troche ciężko się podnosi na krawężnikach

reklama
Do góry