reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Sylwia fajny śpiworek:)
Salsera Mikołaj będzie się świetnie prezentował w wózku:)
a my wczoraj kupilismy czapę:)
Jaipur też słyszałam,że klejnotków nie przegrzewac:p
IMG_4522.jpg

reklama
jolus Oskar w zyciu rozka na oczy nie widzial :-D

matusia dziekuje! nie tak dawno maly w paczuszcze w prezentami dostal wlasnie rajtki WOLA i wlasnie wydawalo mi sie ze maja dobra jakosc. musze zaraz na allegro cos wypatrzyc :tak:

salsera super wozek,bardzo bardzo ladny. powiedz mi tylko jak bardzo rozklada sie oparcie?? da sie w nim troche pokimac w miare wygodnie?? jak odpowiedz bedzie na tak to biore taki sam :p:-) bo wlasnie jestem na etapie poszukiwania i stwierdzilam ze jak w grudniu wpadne do rodzicow na chwile to warto przywiezc ze soba jakis wozek ktory zmiesci sie nam do bagaznika :tak:
a co do spiworka to wlasnie skapimy :-D:-D juz od miesiaca wpisuje jego nazwe codziennie w allegro i jakbym go nie znalazla to kupilabym tu w sklepie ponad 3 razy drozszy :szok: wiec cholernie sie ciesze ze udalo mi sie go upolowac :-) juz nawet przezyje to ze pomaranczowy, bo marzyl mi sie grafitowy :-p
jaipur widze ze Twoj spiworek ma polar, one jak dla nas to sa cieniutkie i raczej na jesien, ale na polska zime napewno wystarczy nie masz sie czym martwic :tak: u nas jak Oskar pojdzie do przedszkola to tam dzieci maja przez caly rok drzemki na zewnatrz wiec musi byc dobrze wyposazony :D

aina Twoj Jasiu we wszystkim slicznie wyglada!! superancka czapka! :-):-)

Ostatnia edycja:
Aina super czapa:) Jasiek standardowo poważny:):)

Salsera super wózek:)

Dziewczyny od 7mego i14tego w biedronie ma być sporo zabawek dla maluchów .

Ostatnia edycja:
Z jeździkami trzeba uważać na kółka, teraz poluję na gumowe, bo plastik strasznie, niemiłosiernie się tłucze, hałas jest jakby stado koni biegło:baffled:

Z zabawkami, przynajmniej u nas jest, było tak, że te wszystkie elektroniczne grające, świecące, gadżeciarskie zabawki nie zdały egzaminu. Mamy i lale gadające, kupkające, pamiętniki na hasła, samochodzące pluszaki, interaktywne kuchnie, cuda niewidy i nigdy nic z tych rzeczy nie przykuło uwagi Zuzy na dłużej. Przydały się najtańsze i najprostsze, banalne zabawki, jak gry (nie typu słon dmucha, brzuch puchnie, krokodyl gryzie), gumowe figurki zwierząt, klocki Lego lub inne, przybory do malowania, modelowania itd.

Pewnie dużo zależy od dziecka ale nasze na elektroniczne, pseudoedukacyjne i niby interaktywne zabawki są niewrażliwe...

sylwia - oparcie jest na siedząco, na płasko oraz tak pomiędzy. W 3 pozycjach idzie ustawić. U nas płaskie to był mus bo bąk jeszcze nie siedzi.

my własnie licytujemy taki INTERAKTYWNY EDUKACYJNY PCHACZ CHODZIK VTECH (1913210101) - Aukcje internetowe Allegro mamy juz z tej firmy taki stojak dla małego Zobacz załącznik 404589 i jest super:-)

u nas znowu co do zabawek to odwrotność niz u Hope:-) im bardziej cos gra i buczy, świeci miga tym bardziej w łaskach małego krolewicza:-D wszelkie miękkie klocki, pluszaki itp. są ignorowane ewentualnie okrzyczane:-D moze temu, ze chłopak;-) chciaż ja czasem mam już tych melodyjek powyzej uszu:-D

reklama
Aina - superancka ta czapula! czy ma uszka tez?? Jas fajowo wyglada w niej i ta jego mina... mmmm cmokk :***

Dziewczyny fajne pomysly na prezenty i zabawki - u nas w lasce sa i takie i takie - ale nie ma to jak pluszowy piesek z naszego wspolnego 'lozeczka' lub maly kolorowy Pan Motyl - mieciutccy i mozna pociamkac..

Do góry