reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

don_kichot, dzięki za cynk, ciekawie to wygląda.

Ja też nie planuję chodzika, chociaż dla Mateusza miałam. Chciałabym, żeby Maja poraczkowała.

reklama
My kupimy jeździk-pchacz, przy Zuzi bardzo i na długo się przydał, lubiła się nim bawić i zabierała chętnie na podwórko :happy2:
Coś w ten deseń

jezdzik disney.jpg

Moi teście chcieli kupić chodzik i zaczęli mi opowiadać że taki fajny już widzieli (czyt. kazali odłożyć bo chcieli o kolor spytać) a ja im powiedziałam że mają się nie wysilać na chodzik bo ja go nie przyjmę i każę im zabrać z powrotem bo mała nie będzie w nim chodzić. Mieli urażone miny ale słowem się nie odezwali. Wogóle oni uważają że ja mam jakieś dziwne zasady jak np. kazałam im oddać całą reklamówkę używanych butów bo uważam że ciuszki używane mogą być ale buty muszą być nowe.

Styna przerabiałam to samo z moimi rodzicami i teściami przy pierwszym dziecku, przy drugim już nikt nic nie mówi i nie neguje, godzą się na wszystko;-) Jak zobaczą, że masz rację, że nie szkodzisz, dadzą sobie spokój.

Za kilka lat :-D

reklama
Do góry