reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

od ilu miesięcy jest właściwie taki jeździk? bo mi siora właśnie powiedziała,że za rok będzie mi potrzebny i czy aby napewno chce.

pomysły macie super, mnie zainteresował taki garnuszek na klocuszek, bo chyba już niedługo bobasy będą interesowac się kształtami i lubić zabawę w znikanie.A teraz to junior najbardziej lubi gadanie na kocu, wygibasy i poznawanie paszczą świata.Zabawki to tak pobocznie, - na chwilę są dobre jak mają coś do kręcenia, obracania i grzechotania.No i pogryźć nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
reklama
ania ta czapka to z h&m-u? bo widzialam podobne wlasnie tam:-)
Maja przesliczny beret, Pola wyglada bardzo stylowo ;-)

w ogole to otwarli juz internetowy sklep Smyka (tzn wypuscili wersje beta - bardziej rozbudowana i w ogole), z tego co widze to promocje tez maja bo taniej niz w zwyklym sklepie :-)

salsera, no mi się bardzo podoba. A przypomnij dlaczego kupiłaś nowy? Miałaś samą gondolę?
anina, ale męska ta czapa. Wygląda tak poważnie i ta mina.
jaipur, mi te jeździki zawsze kojarzyły się z prezentami na roczek
Maja, szalałam za tym berecikiem, ale jak się w końcu wybrałam na zakupy, to już ich nie było w H&M :( Polcia taka śliczna dziewczynka od malutkiego. Ale będą chłopaki latały.

ja też chodzikom i skoczkom mówię nie (to chyba tylko dla leniwych rodziców)
moja jedna przezyła bez takich bajerów i żyje ;-) druga też przeżyje...:-)
i bardzo nam z tym dobrze:-)
nawet żadnych "wiszacych" hustawek nie mielismy typu na materiale tylko zwykłą plastikową siedzącą :tak:

salsera sliczny wózio :-)

ze u nas zima taka jak jesień w pl to spiworka nie kupujemy :-p
aina śliczna czapa :-)

a ja kupiłam w H&M czapki dla dziewczynek a przy okazji dla Vi kurtke hello kitty (już 2 na zimę ale ta jest na cieplejsze dni , a tamta grubsza na te gorsze dni) ;-) jeszcze musze taką letniejsza kupić Emci bo nie ma i była ale czarna :-( i nie kupiłam a teraz żałuję :/
kiupię nastepnym razem :-)

persefona dla starszej podoba mi się : kuchnia hello kitty albo lalka.. i tu myslę że ta sikająca:tak:
a dla młodszego to sama nie wiem...:-) a masz inne jeszcze propozycje ??:-p

u nas wszystkie zabawki cieszą .... :-) grającyh jest multum i zawsze gra po kilka bo Vika się bawi , do tego ze 100 zwierzątek i ciagle dokupujemy nowe... :-) klocki tez układa , lego , mega bloksy więc
się ciesze bo się bawi wszystkim chyba poza pluszakami :-p czasem tylko prosi o podanie jakiegoś
chyba że grającym misiem się bawi :-D
na pamiętniki jeszcze za wcześnie a plasteline dostanie na 2 latka taki zestaw z mothercare wiec będę wiedziała czy jej podpasuje czy nie :-)
maja berecik będzie jak znalazł na wiosnę:-)

coś miałam jeszcze ale zapomniałam..
a pchacz mamy z tej serii tylko że fioletowy :-) i ma troszkę inne przyciski ale zanim Vika nauczyła się nim obsłuiwać to sama chodziła bez żadnej pomocy
Winnie the Pooh Activity Baby Walker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,chce isc niedlugo z moim bablem na basen,pierwszy raz, nie wiem tylko jaki stroj wybrac,bo tak mysle,ze jak wezme jednoczesciowy to zeby ta pielucha tam weszla,jak to rozwiazalyscie??

Do góry