reklama
Dziewczyny moze zrobimy sobie tu liste mikolajkowo-gwiazdkowych prezentow ?
Co by sie komu przydalo dla bobaska, na co juz czas itd.. a potem najlepiej taka lista uraczyc dziadkow i reszte rodziny, aby uniknac niepotrzebnych a czasem i niebezpiecznych prezentow!
sylwia - spiwor bajerancki, ale cena masakryczna,,, fakt!
Co by sie komu przydalo dla bobaska, na co juz czas itd.. a potem najlepiej taka lista uraczyc dziadkow i reszte rodziny, aby uniknac niepotrzebnych a czasem i niebezpiecznych prezentow!
sylwia - spiwor bajerancki, ale cena masakryczna,,, fakt!
Ostatnia edycja:
Matusia
Fanka BB :)
sylwia, śpiwór super! Co do rajstopek mogę polecić z firmy WOLA z frotki. Po Mateuszu nie za dużo rajstop nadało się do ponownego noszenia, ale frotkowe z WOLA wygrały i Majka może je nosić.
sylwia - śpiworek super. Cena powala, ale na waszą zimę nie dziwię się że nie skąpicie
My ani chodzika ani skoczka nie mamy zamiaru kupować, rodziny znają nasz pogląd i mamy nadzieję że go uszanują.
A od soboty popylamy nową furą, na razie fajnie się sprawdza, zobaczymy w zimowych warunkach:
Baby design SPRINT -komplet, wysyłka 0zł 24h _2011 (1912004522) - Aukcje internetowe Allegro kolor zielony
My ani chodzika ani skoczka nie mamy zamiaru kupować, rodziny znają nasz pogląd i mamy nadzieję że go uszanują.
A od soboty popylamy nową furą, na razie fajnie się sprawdza, zobaczymy w zimowych warunkach:
Baby design SPRINT -komplet, wysyłka 0zł 24h _2011 (1912004522) - Aukcje internetowe Allegro kolor zielony
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Salsera super wózek:-) fajnie, ze jesteś zadowolona bo oglądałam podobny w sklepie i byłam ciekawa opinii uzytkownika:-)
salsera jaki energetyczny kolorek, aż chce się biegac z wózkiem
sylwia-spiworek super, wygląda na mega ciepły.Obejrzałam swój, to jakiś chudy się wydaje.No ale innego chyba bym nie zmieściła do spacerówki,skoro producent taki zrobił? a jak mi junior zmarznie? i odmrozi swe cenne klejnoty
sylwia-spiworek super, wygląda na mega ciepły.Obejrzałam swój, to jakiś chudy się wydaje.No ale innego chyba bym nie zmieściła do spacerówki,skoro producent taki zrobił? a jak mi junior zmarznie? i odmrozi swe cenne klejnoty
Załączniki
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Sylwia- super śpiwór! ojjj będzie cieplusio w nim na bank
My też jesteśmy przeciwni chodzikom i skoczkom ale jeździki - pchacze jak najbardziej na tak
a jeśli chodzi o listę z pomysłami na prezent to Maju świetny pomysł
My też jesteśmy przeciwni chodzikom i skoczkom ale jeździki - pchacze jak najbardziej na tak
a jeśli chodzi o listę z pomysłami na prezent to Maju świetny pomysł
reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Sylwia śpiworek konkret:-)
jaipur powiadają, ze w przypadku facetów: grunt nie przegrzewać;-)
jaipur powiadają, ze w przypadku facetów: grunt nie przegrzewać;-)