reklama
karolq junior w takim smiga, (tylko mamy tą wersję kolorystyczną z lwem)ale konstrukcja ta sama.
Cenowo jakoś podobnie daliśmy.Jedyny minus ,ze nie można w tym przenosić dziecia.
Bo dostaliśmy jeszcze leżaczek z Jane - dla nas jest lepszy bo mozna w nim przenosić małego i szybciej się buja jak junior go rozpędza, co niezmiernie raduje gluta.Ale ma też wadę- jest do 13kg
Ale wszystko zależy od potrzeb, może Tobie funkcja noszenia nie jest potrzebna.
Cenowo jakoś podobnie daliśmy.Jedyny minus ,ze nie można w tym przenosić dziecia.
Bo dostaliśmy jeszcze leżaczek z Jane - dla nas jest lepszy bo mozna w nim przenosić małego i szybciej się buja jak junior go rozpędza, co niezmiernie raduje gluta.Ale ma też wadę- jest do 13kg
Ale wszystko zależy od potrzeb, może Tobie funkcja noszenia nie jest potrzebna.
Załączniki
karolq8
Fanka BB :)
Jaipur mam jeden pokoj daleko bym nie przeniosla hihi
sylwia_
my tez taki mamy, wersja z zabka jest super
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
myślę że większość leżaczków późńiej da się zamienić w krzesełko :-)chcialam pokazac co udalo mi sie wylicytowac za 160 z przesylka
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1775124247) - Aukcje internetowe Allegro kolezanka ma i bardzo mi sie podobalo tym bardziej ze mozna z tego krzeselko zrobic dla starszaka
ja mam taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG (1785246018) - Aukcje internetowe Allegro
i korzystają obie dziewczyny a także lale
jaipur nie wiem co masz na mysli mówiąc o przenoszeniu , ale ja łapię np za ten pałąg z zabawkami i nisko przy ziemi przenoszę w inne miejsca , a jak przenosze na górę to łapie za gorną częśc oparcia i za dół (tam gdzie wlączniki) albop łapię za bioki opierając sobie włącznikami o brzuch i niosę do góry z dzieckiem i mi wygodnie , a leżaczek sie nie buja nie rozłazi czy cokolwiek sie z nim nie dzieje
adiaps
Dziewczyny mam do sprzedania wygodny komplecik do Chrztu dla chłopca. Rozmiar 62. Został wykonany lnu w kolorze mlecznej bieli. W skład kompletu wchodzą: spodnie z mankiecikiem (w pasie na gumce), kamizelka, kaszkiet oraz biało-niebieska muszka. W skład kompletu wchodzi również koszulobody w niebieskie paseczki (80% bawełny, 20% poliester). Do kompletuu dodaje buciki rozmiar 10. Wszystko używane tylko raz. Wyprane i wyprasowane. Sprzedam za połowę ceny czyli 60-70 zł.
Adiaps to w końcu połowa ceny to jest 60 zł czy 70zł? No i Nasze bobasy raczej już wyrastają z rozmiaru 62.
Dziewczyny w Kauflandzie będzie od 8.09 promocja na bodziaki
Internet Kaufland -
Dziewczyny w Kauflandzie będzie od 8.09 promocja na bodziaki
Internet Kaufland -
Ostatnia edycja:
reklama
adiaps