reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Karolq my mamy bardzo podobny lezaczek FP i Tymek go b. lubi, staramy sie żeby za długo w nim nie siedział i czasem jak go trzeba już wyjmować to straszne żale są :) także chyba mu się podoba w nim :)

karolq junior w takim smiga, (tylko mamy tą wersję kolorystyczną z lwem)ale konstrukcja ta sama.
Cenowo jakoś podobnie daliśmy.Jedyny minus ,ze nie można w tym przenosić dziecia.

Bo dostaliśmy jeszcze leżaczek z Jane - dla nas jest lepszy bo mozna w nim przenosić małego i szybciej się buja jak junior go rozpędza, co niezmiernie raduje gluta.Ale ma też wadę- jest do 13kg
Ale wszystko zależy od potrzeb, może Tobie funkcja noszenia nie jest potrzebna.

Załączniki

• lezaczek-fold-jane.jpg
    lezaczek-fold-jane.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 40
chcialam pokazac co udalo mi sie wylicytowac za 160 z przesylka:)
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1775124247) - Aukcje internetowe Allegro kolezanka ma i bardzo mi sie podobalo tym bardziej ze mozna z tego krzeselko zrobic dla starszaka:p
myślę że większość leżaczków późńiej da się zamienić w krzesełko :-)

ja mam taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG (1785246018) - Aukcje internetowe Allegro
i korzystają obie dziewczyny a także lale :-p

jaipur nie wiem co masz na mysli mówiąc o przenoszeniu , ale ja łapię np za ten pałąg z zabawkami i nisko przy ziemi przenoszę w inne miejsca , a jak przenosze na górę to łapie za gorną częśc oparcia i za dół (tam gdzie wlączniki) albop łapię za bioki opierając sobie włącznikami o brzuch i niosę do góry z dzieckiem i mi wygodnie , a leżaczek sie nie buja nie rozłazi czy cokolwiek sie z nim nie dzieje

Dziewczyny mam do sprzedania wygodny komplecik do Chrztu dla chłopca. Rozmiar 62. Został wykonany lnu w kolorze mlecznej bieli. W skład kompletu wchodzą: spodnie z mankiecikiem (w pasie na gumce), kamizelka, kaszkiet oraz biało-niebieska muszka. W skład kompletu wchodzi również koszulobody w niebieskie paseczki (80% bawełny, 20% poliester). Do kompletuu dodaje buciki rozmiar 10. Wszystko używane tylko raz. Wyprane i wyprasowane. Sprzedam za połowę ceny czyli 60-70 zł.

reklama
Do góry