reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Moim zdaniem biedronjkowe są ok, ale ja zawsze je obracam "do góry nogami" bo te na końcu zawsze miałm starsznie mokre a te na wirzch suche
No i jeszce się nie wypowiedziłąm o pamkach z biedronki, dla mnie są SUPER, tak podróba pampersów, kupiłam je nawet dla starszej córci.Polecam.:-)

reklama
fragment dzisiejszych zakupkow w 5-10-15 : :))

P6180081.jpgP6180085.jpgP6180082.jpg

cuudownie wrocic do swiata zakupow hehe, ciuszkowych zakupow..

:))

...mi najbardziej spodobala sie koszulka z zestawem z dzinskam i- bo ma kurke z przodu, a tatus na Polunie mowi kurka :) - bo ona takie odgloski przez sen wydaje jak mala kurka... ;-)

maja słodkie zakupy dla małej księżniczki, widzę na 1 foto nawet modelka prezentuje skarpetkę:-D
no właśnie, czy są już jakieś przeceny?kupiłabym coś w coccodrillo albo smyku, mają droższe rzeczy ale jak porównuje teraz z tymi tańszymi(np z pepco), to bardzo dobre gatunkowo.A w promocji wychodzi podobnie cenowo.Dzisiaj będę z koleżanką na zakupach, to może też coś przyniosę do domu.Ale czy dla siebie czy juniora, jeszcze nie wiadomo;-)

Ostatnia edycja:
Maja super ciuszki dla Polci, mi się bardzo podoba ten śpioch (rampers?) z truskaweczką, słodziachne ;-)

Teraz mamy pampersy (teściowa nas zasypała) i są super, rzeczywiście jeszcze bardziej miękkie od DaDa, ale jak sami będziemy znów kupować to jednak wybieramy tańszą biedronkową opcję.

reklama
tak dziewczynki byly przeceny, ale niestety akurat w tym centrum bylo tylko 5-10-15 z dzieciecych sklepow..
jaipur - to prawda, warto kupowac cos po przecenie wlasnie w smyku lub lepszych sklepach,, sa fajowe rzeczy tam i faktycznie dobre gatunkowo

z truskaweczka-to spioszki-slodkie sa..

aina - buziaczki wzajemnie :***

Do góry