reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja sie musze wybrać po rossmanowy żel do kąpieli dla dzidziolka, a wogóle jutro robimy sobie wycieczke 200 km w obie strony po fotelik i baze i jakieś inne pierdoły :)

reklama
salsera- wiaderko do kąpieli sprawuje się świetnie,junior po kapieli jest taki ululany,że zasypia jak po jedzonku:)

O, to bardzo się cieszę :) Nasze już czeka też na małego, mam nadzieję że będzie równie zadowolony jak wasz :)

Dziewczyny a nie macie tak, że chciałybyście się same obkupić nowe ciuszki kosmetyki itp? bo mnie cos takiego wzięło zwłaszcza kosmetyki ale ciuszki też, jedyne co z ciuchami to sie trochę boję, że nie wejdę w nie odrazu :-)

poisy oj tak... nawet sobie nie wyobrażasz z jaką chęcią poszlabym pokupować jakieś fajne ciuszki w normalnym rozmiarze ;)))

ja tez, ale narazie nie kupuje ciuchow - wlasnie tego wzgledu ze sie nie zmieszcze :-D poczekam na lepsze czasy :p
ale mam zamiar wybrac sie dzisiaj pochodzic po sklepach, moze jakies ladne kolczyki sie znajda, albo cos innego co koniecznie mi sie przyda :-D

Sylwia kolczyki przy malym dziecku nie zdają niestety egzaminu....
oj tam nie zdają
ja zawsze nosiłam długie i wiszące :-) i przy dziecku jak się nosi od początku to sie przyzwyczaja i nie ciągnie:tak:
teraz nosze krótkie bo mnie w ciąży denerwowały dłuższe :-p ale zamierzam wrócic do długich:-D

Dziewczyny a nie macie tak, że chciałybyście się same obkupić nowe ciuszki kosmetyki itp? bo mnie cos takiego wzięło zwłaszcza kosmetyki ale ciuszki też, jedyne co z ciuchami to sie trochę boję, że nie wejdę w nie odrazu :-)

ojjjjjaaaaa i to jaką mam chęć!!! kosmetyki to okej mozna i teraz trochu sobie tez przy okazji heheh,
ale ciuszkiii mmmmmmmmm jak ja bym chciala nowe dzinsy!!! nie mialam na sobie dzinsow chyba od grudnia! bo takich ciazowych nie mam, nie kupowalam... Generalnie rzygam legginsami, bo tylko w nich w sumie chodze najczesciej, chce sukienki i dzinsy oj takkkk duuuuzooo! w lato zaszaleje :tak::tak:
bo teraz to raczej nie ma sensu jeszcze nic kupowac nowego

reklama
a ja w koncu moge pochwalic sie naszym wozeczkiem:-) dzisiaj zakupiony:-)
ten kolor zielony jest taki zywy tylko tu taki wyszedl bo w garazu zdjecie robione:-)
normalnie ciesze sie jak dziecko:-) Daruś bedzie mial super bryke:-)

DSC00059.jpgDSC00056.jpgDSC00058.jpgDSC00057.jpg

Do góry