reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
chyba będzie za zimno, maluchy na początku to straszne zmarzluchy. Ale w lato sobie za to odbiją wietrzenie pupala i latanie w samych podkoszulinkach :D

Co do pościeli, to ja wczoraj prałam i z tego co wyczytałam na oznakach prania, to to, że nie można jej wirować, bo może się nie doprasować:szok:

ale spoko, nie wirowałam, rozwiesiłam i zobaczymy dziś przy prasowaniu:tak:

a pościel taką mamy:tak:

Mandrzejczuk, być może...

86ania, fakt śliczne te pościele są :))

tylko się nie śmiejcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
powiedzcie mi, przy baldachimie mam sznureczki, do czego one są:zawstydzona/y:
podejrzewam, ze zapewne mam je przecisnąć przez te dziurki, żeby u góry było marszczone:confused: dobrze myślę:confused:

ewcia a w którym miejscu mas zte sznureczki?? :-p
ja ma np traklie paski na środku i są one do wiązania wstążeczek żeb ładniej wyglądały...
ale możesz mieć je też do związania właśńie baldachimu żeby dziecko było całkiem zakryte
u mnie na górze się tylko przekłada materiał przez ten metal i samo się marszczy :-)

pościel śliczna a co do wirowania mozesz wirować i prasować na parze albo pryskając wodą
ja tak robie, no ale baldachim piorę na ręcznym praniu żeby się nie podarł:tak:

Kamcia, no jak przymierzałam tę pościel, to też myślałam, że te sznureczki do kokardki, ale później zaczęłam kombinować i się pogubiłam:-D
zobaczę popołudniu jak będę ubierać:tak:
choć w sumie racja jak przełożę przez ten metal to już jest pomarszczone:sorry2:

a prasować, to zawsze prasuję na parze:tak:
i dziękuję odnośnie prania;-)

reklama
Do góry