reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Kamcia dobrze wiedziec, ja tez patrzylam pod katem termometra, nozyczek, niektore rzeczy z zestawu sie pewnie nawet nie przydadza.

Styna super, ze ktos w sklepie tak sie zachowal. Mnie nie spotkala taka przyjemnosc jeszcze haha.

reklama
Styna super, ze ktos w sklepie tak sie zachowal. Mnie nie spotkala taka przyjemnosc jeszcze haha.
Ja z tego szoku to o mało nie odmówiłam.

Powiedzcie dla takiego maleństwa lepsze nożyczki do paznokci czy obcinaczki.
Co do pampersów ja kupię z dwie paczki newborn a reszta już 2 no chyba że mała będzie malutka to się okaże.

a ja jak zaszlam dzisiaj do piekarni po paczka to jeden z klientow spojrzal na mnie ze szczerym usmiechem i wypalil: "ooo dla tej Pani to podwojnie" hehe czyli widac juz nawet przez kurtke, ze to nie wzdecie :-D
A ja dostalam dzisiaj najlepszy prezent urodzinowy jakiego moglam sie spodziewac, chociaz urodzinki dopiero w niedziele. Kupilismy wozek!!!!!!!!!! Tesciu nam zasponsorowal i bede go juz miala w przyszlym togodniu dobrze, ze mam dluuugi balkon bo bede nim codziennie po tym balkonie z radosci jezdzic :-)
a kolorek dokladnie taki jak na zdjeciu wersja 3w1

Uploaded with ImageShack.us

chyba dzis nie zasne z tej radosci zakupowej ;-)

mandrzejczuk widze TAKO wersja serca :-)
mi się ten kolorek też najbardziej podobał, no ale że mieliśmy dziewczynkę to się na turkusik zdecydowałam....:tak:

śliczny wózio

reklama
Dzieki dziewczyny, najpierw napalilam sie na X-landera, ale jak zobaczylam u Kamci Tako to zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia. I koniecznie napalilam sie na szaro-niebieski ;-) jeszcze tylko lozeczko, kolderki i moge spokojnie z Wami na swieta sie rozkluwac :-)

Do góry