reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Co do wanienki to ja tez kupie ta zwykla, przeciez kapiel trwa chwile, a kiedys ogladalam program ze te wszystkie wkladki w wanienkach nie sa wcale takie dobre dla dziecka

A oto co mam dla mojej niuni :
DSC_2502.jpgDSC_2491.jpgDSC_2503.jpgDSC_2501.jpgDSC_2495.jpg
DSC_2510.jpgDSC_2505.jpgDSC_2504.jpgDSC_2506.jpgDSC_2509.jpg

reklama
Daria śliczne te ciuszki, szczególnie sukieneczki przypadły mi do gustu. A pomyśleć że jeszcze kilka lat temu nie nienawidziłam sukienek a dzisiaj sama czasami chodzę a moją małą zamierzam często w nie stroić.

ale slicznosci, a te sukienusie :-) mm...az chcialoby sie schrupac taka mala kruszynke w takich cudenkach,
mi tesciowa kupila gruby pluszowy kombinezon na rozmiar 56!!!!!!!!!!!!! Matko kochana co ja sie z nia wczoraj mialam, mowie, ze sliczny tylko szkoda, ze sie nie przyda, bo raz ze malutki rozmiar a dwa ze w czerwcu juz bedzie za goraco na taki ubior to dostalam bure, ze przeciez w czerwcu nie bedzie jeszcze upalow to bede w to ubierac :wściekła/y: kurde upalow moze nie bedzie ale tez nie bedzie takich mrozow zeby takiego welniaka zakladac...z moja tesciowa to sie nie da...ostatnio nawet wymyslila, ze przeciez wozek nie bedzie mi od razu potrzebny...to ciekawe kiedy? Jak maly bezie mial pol roku? Aj...

mandrzejczuk - i nie wytłumaczysz takiej że nie przegrzewa się dziecka. A małego na początku widać spokojnie w siatce możesz nosić - te mocniejsze foliówki to nawet niezły udźwig mają, więc te pół roku dasz jakoś radę :-D

reklama
najlepiej podziekowac, schowac do szafy i za jakis czas na allegro i za uzyskana kase kupic inne, pasujace ubranko :-D nie ma sie co klucic bo niektorzy ludzie sa poprostu zawsze lepiej wiedzacy i im nie wytlumaczysz :-p

Do góry