reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Te z delfinkami są cudaśne! A taką z canpola mam aktualnie do dużej wanny i ma już chyba ze 3 lata. Teraz już ma pęknięcie ale ogólnie sprawuje się dobrze. Nie wiem tylko czy do wanienki by pasowała.

Marzena a ty który kolor obstawiasz??

Nie wiem :( Chłopięcy jakiś więc róże i fiolety odpadają ale poza tym można oszaleć. A w sklepie mi powiedzieli że tako ma jakoś 1000 różnych wariacji kolorystycznych więc...

reklama
Z tych ze stronki to ja bym wybierała pomiędzy KOL.03 , KOL.05 , KOL.PIRATZ 2 , KOL.WILK 3

Mi się te piratz też podobają. Z zielonym i ten z żółtym. Nie wiem tylko co mój A powie na kolor bo on już mógł w sklepie czerwony brać (dla Pauli mieliśmy czerwony) :)

marzena mi podobają się kolory:
fsntazja 8
fantazja 9 i ta pewnie bym kupiła....:tak: czy dla chłppca czy dla dziewczynki
fantazja 17
kol.m7
piratz4
vertigo 2 jest też z tych ładniejszych
wlk3
no i ten kol5 jak dla chłopca

a kółka są takie same jak w moim wózku , więc nie sa wcale małe...:tak:

Nie są małe i w dodatku pompowane i łożyskowane więc powinny być ok. I ta amortyzacja ... Muszę iść na terapię :p

Dziewczyny opowiadacie o wózkach jak mężczyźni o samochodach :-D:-)
Miałam się pochwalić na co mi te 7 awizo, oprócz niezliczonej ilości ubranek przyszedł materac i komplet pościeli wraz z wkładem, także łóżeczko mamy gotowe, tylko odświeżymy jak zrobi się ciepło. No właśnie, czym można bezpiecznie pomalować łóżeczko? Najlepiej lakier z bejcą ale wszystko to śmierdzi i toksyczne...

A to pościel Mini-Mini Feretti

animalc.jpg

reklama
Hope pościelka ładniusia. Ja mam pościelek chyba z 5 kompletów ale muszę dokupić ochraniacz (tylko niebieski mam bo inny się w praniu już zdefasonował) i jeszcze jedno prześcieradło bo mam dwa jedynie. Do tego materac i łóżeczko będzie gotowe.

I my też chcemy czymś malować bo mamy jasnososnowe a wolelibyśmy teak. Ja chcę kupić bejcę olejową jakąś. Planuję przelecieć łóżeczko papierem ściernym lekko i potem bejca. Tylko muszę wybrać się do mądrego sklepu z farbami, żeby mi doradzili co się nada. Albo w necie poczytam. Bo wiem, że czymś malować można, bo już kiedyś czytałam o tym.

A ja dalej zdjęć bodziaków nie zrobiłam. Bo zawsze mi się przypomni wieczorem jak już światła nie ma :(

Do góry