_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Alex śliczne ciuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Styna ja wczoraj pokupilam pare rzeczy na ebayu, nawet sie nie spodziewalam, ze takie fajne i niedrogie znajde. Na razie poczekam na dostawe i potem sie zastanowie, co mi jeszcze potrzeba. Nie chce za duzo kupowac na poczatek, bo z doswiadczenia wiem, ze nie na dlugo starczaja te ubranka.
Co do maty do przewijania to kupilam ta z bootsa, ale okazalo sie potem, ze ona jest calkiem miekka. Teraz musze czekac az przyjdzie i od razu ja oddac. Weszlam dzis na strone toys are us i zamowilam ta, o ktorej wczesniej pisalam. To jest usztywniona mata do przewijania, z takimi koleczkami, ktore gwarantuja stabilne trzymanie sie jej na lozeczku. Cena wyzsza, ale wiem ze z tego bede korzystac.
Kamcia, masz rację, dlatego ja ją ciągle wyrzucałam i kupowałam nowe. Jak Mati się urodził wszystkie koleżanki takie miały, a Mu po tym niby nic nie było, ale teraz to mnie wystraszyłaś i już nie kupię. Co w zamian byś poleciła?
Alex, świetnie ubranka, uwielbiam bobaski w pajacykach.
Kamcia, masz rację, dlatego ja ją ciągle wyrzucałam i kupowałam nowe. Jak Mati się urodził wszystkie koleżanki takie miały, a Mu po tym niby nic nie było, ale teraz to mnie wystraszyłaś i już nie kupię. Co w zamian byś poleciła?
Alex, świetnie ubranka, uwielbiam bobaski w pajacykach.