reklama
Matusia u mnie też go nie ma,
No mi mama dzisiaj mówi żebym już poprała i poprasowała bo jak zostawię se na koniec to może mi ciężko być, więc jej odpowiedziałam że nie ma sensu bo jeszcze się zdążą zakurzyć, a nie ma sensu abym pakowała to w jakieś worki skoro ja tak często lubię sobie je pooglądać i poprzekładać z kupki na kupkę.
Alex fajne prezenty, widać że chrzestna będzie rozpieszczać.
No mi mama dzisiaj mówi żebym już poprała i poprasowała bo jak zostawię se na koniec to może mi ciężko być, więc jej odpowiedziałam że nie ma sensu bo jeszcze się zdążą zakurzyć, a nie ma sensu abym pakowała to w jakieś worki skoro ja tak często lubię sobie je pooglądać i poprzekładać z kupki na kupkę.
Alex fajne prezenty, widać że chrzestna będzie rozpieszczać.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
zanka o tak pepco jest super sklepem , i ciuszki dobrej jakości mająU mnie na osiedlu otwarli sklep Pepco, pobiegłam więc wczoraj ale były takie tłumy że znalazłam na szybko tylko koszulkę Disneya z Kubusiem Puchatkiem :-)
Wydaje się że sklep będzie fajniutki ;-)
cudnepokażę wam prezencik od naszych znajomych, w rzeczywistości jest bardzo różowy ... ku uciesze mojego M- on ostatnio lubi ten kolor uwielbiam te dziecięce ciuszki ))]
za tą 1 cenę bym nie kupiła bo nie ma żadnych bajerów.. ale za tą cenę jaką za nia dałas rto super ci się trafiło , mata oczywiście ślicznaslodka koszulka
ja wyskoczylam na chwile do sklepu i wstapilam do zabawkowego :-) umyslilam sobie zakup maty edukacyjnej, oczywiscie u mnie na wsi taki wybor ze az 1 rodzaj byl BELLINO babygym Google Bilder-resultat for http://www.baby.dk/Uploads/StoredImages/1/14988.jpg
wklejam zdjecia z google bo mam aparat rozladowany, a tak chcialam sie pochwalic
!
jakie śliczniusieTak się wszystkie chwalicie to i ja wstawię kilka rzeczy mojego szkraba...
śliczne sukienusieFutrzaczku - a widziałaś tego jumpera na żywo?? bo ja niestety nie miałam nigdzie okazji u nas w sklepach prawie nic nie ma. i sama nie wiem, wszystko poza wagą przekonuje mnie na tak..
Jak już wszystkie się tak chwalicie, to ja może tez
wczoraj byłam w tanim Armanim i kupiłam między innymi takie sukienusie:
a TAKO ja mam wózek i powiem ze jest super i ławo się prowadzi jakbyś chciała wiedzieć coś więcej to pytaj;-)
super spodnie..Dziewczyny polecam zajrzeć do sklepu 5-10-15 - mają tam wyprzedaże kolekcji do -77%. Ja dziś upolowałam dwie pary małych spodni na mojego mężczyznę i zapłaciłam za jedną parę 9,99zł!
hehe od rtzu zanim powiększyłam zdjęcie to mi się spodobały te bodziaki..pokaze wam kombinezon ktory dzis kupilam i juz o nim wspominalam, i jedyne body w rozmiarze mini mini czyli 50 jakie posiadam
kombinezon też ładny
to chrzestna poszalała tyle pięknych zakupków... no noDziewczyny super ciuszki.
To ja się pochwalę prezentami od przyszłej chrzestnej.
Oprócz Pepco polecam Textil Market. Tam jest dużo oryginalnych ciuszków. Tu macie mapkę sklepów TEXTILMARKET - UBIERAMY CAŁĄ RODZINĘ - Sklepy .
Kupiłam ta wiele fajnych ubranek. Jest wiele ciuszków reklamowanych w magazynie m jak mama, np. firma nicoja czy drewex.
też mam w mieście Textila i równiez polecam
choć u mnie mało ciuszków na chłopców w mieście , chciałam chrześniakowi kupić na roczek.. no i nie było nic.. tylko albo mniejsze albo większe
mandrzejczuk
Fanka BB :)
alex bodziak z misiem jest najlepszy! Ja to nie kupuje mniejszych ubranek niz 62, mam jedno 60 i ze 2 tylko 56, bo szkoda zeby nawet ich nie zalozyc, a tak wydaje mi sie ze na poczatek to i tak lepiej podwinac nogawki i rekawki niz wogole nie zalozyc. Ja dzisiaj znowu zapierniczam na lowy wiec jak wyczaje cos fajnego to sie pochwale od razu
sylwia_
Fanka BB :)
hope, styna - oj dziewczyny nie chcialam was wystraszyc pogoda u was pewnie bedzie ladnie i takie ciuszki sie nie przydadza, ale u mnie w zeszlym roku w maju jeszcze popadywal snieg wiec kto wie jak bedzie w tym roku, lepiej miec jakis ciuszek w zanadrzu
futrzaczku - jak wszystkie noworodki przewaznie maja ciut za duze, podwiniete ubranka - to moj bedzie mial za male dostalam tego bodziaka od kolezanki z pracy, sama kupuje od rozmiaru 56 no i tak skromnie wlasnie, bardziej skupiam sie na 62 i 68.
alex - super prezenty, widac ze ciocia juz zakochana w przyszlym chrzesniaku :-)
aania - jakie slodkosci, wszystko mi sie baaardzo podoba
futrzaczku - jak wszystkie noworodki przewaznie maja ciut za duze, podwiniete ubranka - to moj bedzie mial za male dostalam tego bodziaka od kolezanki z pracy, sama kupuje od rozmiaru 56 no i tak skromnie wlasnie, bardziej skupiam sie na 62 i 68.
alex - super prezenty, widac ze ciocia juz zakochana w przyszlym chrzesniaku :-)
aania - jakie slodkosci, wszystko mi sie baaardzo podoba
_Roszpunka_
aaniap śliczne ciuszki
ale ja jednak zastnowiłabym się nad jensami dla noworodka...
ale ja jednak zastnowiłabym się nad jensami dla noworodka...
_Roszpunka_
Aniaap śliczne ciuszki, a ta spódniczka cudo
Kamcia ja też kupiłam kilka par jeansów, przecież wiadomo że to tylko dla fanu, ubierasz jak gdzieś wychodzisz a potem zaraz ściągasz, a jak ładnie wygląda.
nom dla fanu to ładnie wygląda
sama nie raz miałam chęć się skusić na jeans bo ciuszki śliczne i kuszące, ale uznałam że nie bo dziecku niewygodnie i szkoda kasy
ale mamy takie niektóre jeanso-podobne , że wyglądają jak jeans , ale sa cienkie i miękkie , więc fajne,
dostaliśmy jeansową sukienkę to użyłam ja chyba zaledwie 2 razy
reklama