reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

no właśnie ta moja sulkienka co dostalismy to jest strasznie sztywna:dry:

a i teraz dla Vi mam tylko jedne jeansowe spodnie i są równie niewygodne,
zawsze miała pełno różnych i równie ciepłych więc się nie martwiłam

najbardziej mi się podobają właśnie takie podobne do jeansów..
jak będe miała aparat to cyknę fotkę :-p

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam chyba ze 3 spodnie jeansowe i ze 3 ogrodniczki ale wlasnie z mieciutkiego jeansu i nie sztywnego, wiec psokojnie malemu przeszkadzac nie bedzie. Teraz mam faze na dresy i takie cienkie letnie portki, zeby maly sie nie meczyl w letnie upaly. Dzisiaj upolowalam kilka rzeczy i mam juz uoatrzone lozeczko takie z zyrafa za 219zl u mnie w miescie jest i jezdzilam po sklepie wozkiem Tako Jumper X na stowe biore ten model jest lekki, super sie prowadzi i wogole zgrabniutki gdyby nie to, ze nie mam teraz kasy to wyjechalabym nim ze skelpu z mezem w gondoli hehe u nas kosztuje on 1120zl (gondola+spacerowka) z wszystkimi bajerami oprocz nosidelka

Wy macie tygryski mam i ja :-D

Uploaded with ImageShack.us

aaniap śliczności!!
mandrzejczuk super ciuszki, a te body z tygryskiem to wymiękam, właśnie sobie pomyślałam, że nie mam żadnych krótkich spodenek na lato, trzeba bedzie coś poszukać.

reklama
mandrzejczuk, super ciuszki, już jakiś zapas na lato masz. Ja w ogóle nie mam pojęcia w co ubierać takie maleństwo latem. Będę tu śledziła na bieżąco kto czapeczkę ubiera, a kto już nie. Mój Mati latem miał 7 miesięcy, to już był wielki chłop, więc te rzeczy jego letnie będą dla nowej dzidzi dopiero na zimę i odwrotnie.

Do góry