Marita45
Fanka BB :)
Poziomki ten wózeczek, który pokazalaś wygląda super, tylko musiałabyś ocenić jak sie go prowadzi i czy jest zwrotny. Moja znajoma, które ma bliźniaki mówiła mi, że wózki bliźniacze "jedno za drugim" często są mało sterowne ze względu na to, że są jednak trochę dłuższe od zwykłych i ona kupiła sobie taki z raczką jak kierownica, ale ze względu na wyższą cenę wybrała używany. Poniżej wklejam link do tego jej wózeczka:
Peg Perego Official Website | Italia | Baby Products | Duette Sw
Kamcia zabaweczka rewelacja, córci na pewno się spodoba, widać że ma sporo ciekawych elementów! Z tymi cenami to masz rację! U nas pewnie z 250 pln kosztowałaby taka ciuchcia.
Ostatnio jednak odkryłam, że w Auchanie są bardzo fajne zabawki. Plastik wyglada na mocny, mają ładne kolory i funkcje nierzadko lepsze od Fisher Price'a a są conajmniej o połowę tańsze.
Peg Perego Official Website | Italia | Baby Products | Duette Sw
Kamcia zabaweczka rewelacja, córci na pewno się spodoba, widać że ma sporo ciekawych elementów! Z tymi cenami to masz rację! U nas pewnie z 250 pln kosztowałaby taka ciuchcia.
Ostatnio jednak odkryłam, że w Auchanie są bardzo fajne zabawki. Plastik wyglada na mocny, mają ładne kolory i funkcje nierzadko lepsze od Fisher Price'a a są conajmniej o połowę tańsze.
Ostatnia edycja: