sylwia_
Fanka BB :)
ja wam powiem tak...nie kupuje w lumpeksach ale to z dwoch powodow po pierwsze w mojej norweskiej wiosce ich nie ma, a po drugie jak juz jestem u rodziny w polsce i czasami sie gdzies zapuszcze to nigdy, przenigdy nie moge znalezc tam nic ciekawego, nie mam tego daru do wyszukiwania perelek
i strasznie zazdroszcze mojej siostrze, przyjaciolce bo potrafia wyszukac sobie naprawde super ciuszki praktycznie za grosze.mama mojej przyjaciolki ubiera sie tylko i wylacznie w lumpkach i zawsze super wyglada, kobieta mowi ze od 15 lat nie kupila sobie nic w normalnym sklepie, bo nie ma takiej potrzeby, po co wydawac kupe kasy na cos co mozna miec za 1/10 wartosci, juz nie mowie o tym ze niektore ciuchy sa z metkami :/
ja wiem napewno ze niektore rzeczy dla dzidziusia kupie uzywane przez internet, czesto mozna tu trafic oferte ze ludzie nie maja gdzie i po co trzymac ciuszkow w domu dlatego oddaja je tylko za koszt przesylki, a wiadomo ze ciuszki 56/62/68 raczej nie zdaza sie bardzo zniszczyc, bo nie sa uzywane bardzo dlugo.
pozatym to zamierzam zaopatrzyc sie na promocjach
czesto mozna tu spotkac promocje tylu -75%ceny takze naprawde bardzo bardzo taniutko, zamiast 100zl zaplacic za cos 25 to przeciez super okazja
dla synka mojej siostry kupilam tu kilka toreb z ciuchami bo bylo duzo taniej niz w polsce.
ja wiem napewno ze niektore rzeczy dla dzidziusia kupie uzywane przez internet, czesto mozna tu trafic oferte ze ludzie nie maja gdzie i po co trzymac ciuszkow w domu dlatego oddaja je tylko za koszt przesylki, a wiadomo ze ciuszki 56/62/68 raczej nie zdaza sie bardzo zniszczyc, bo nie sa uzywane bardzo dlugo.
pozatym to zamierzam zaopatrzyc sie na promocjach