reklama
karolq8
Fanka BB :)
Matusia kolor chce cos z pomaranczem mysle ze szaro pomaranczowy;P
persefona
Dziewczyny polecam zajrzeć do sklepu 5-10-15 - mają tam wyprzedaże kolekcji do -77%. Ja dziś upolowałam dwie pary małych spodni na mojego mężczyznę i zapłaciłam za jedną parę 9,99zł!
Jedne pomarańczowe sztruksy są identyczne jak tu -> 5 10 15 śliczne spodnie dla bliźniąt NOWE r. 74 (1449383313) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Drugie w kolorze szaro-khaki bardzo podobne do tych po lewo (tyle,że moje obszyte są różową nitką-fakny kontrast) --> 5 10 15 SPODNIE BOJÓWKI 80 I 86 J H&M NOWE! (1452108154) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Jedne pomarańczowe sztruksy są identyczne jak tu -> 5 10 15 śliczne spodnie dla bliźniąt NOWE r. 74 (1449383313) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Drugie w kolorze szaro-khaki bardzo podobne do tych po lewo (tyle,że moje obszyte są różową nitką-fakny kontrast) --> 5 10 15 SPODNIE BOJÓWKI 80 I 86 J H&M NOWE! (1452108154) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Ile tu pięknych ciuszków..
A co do wózka.. to my raczej bedziemy brać Tako jumper..
Bardzo lekki i ma amortyzowane koła.. i własnie szukamy skrętnych kól
Właśnie wczoraj nim troszkę jeździlam.. teraz tylko trzeba wybrać kolor
A co do wózka.. to my raczej bedziemy brać Tako jumper..
Bardzo lekki i ma amortyzowane koła.. i własnie szukamy skrętnych kól
Właśnie wczoraj nim troszkę jeździlam.. teraz tylko trzeba wybrać kolor
sylwia_
jolek - super ciuszki
zanka - literki sa super, chetnie widzialabym je na drzwiach od pokoiku
lepi - niezle okazje wylowilas :-) jejku jak u mnie bedzie dziewczynka to tylko i wylacznie w sukieneczki bede ja stroic :-)
persefona - Tobie tez niezle okazje cenowe sie trafily
pokaze wam kombinezon ktory dzis kupilam i juz o nim wspominalam, i jedyne body w rozmiarze mini mini czyli 50 jakie posiadam
zanka - literki sa super, chetnie widzialabym je na drzwiach od pokoiku
lepi - niezle okazje wylowilas :-) jejku jak u mnie bedzie dziewczynka to tylko i wylacznie w sukieneczki bede ja stroic :-)
persefona - Tobie tez niezle okazje cenowe sie trafily
pokaze wam kombinezon ktory dzis kupilam i juz o nim wspominalam, i jedyne body w rozmiarze mini mini czyli 50 jakie posiadam
Załączniki
Ostatnia edycja:
mandrzejczuk
u nas tez bedzie Tako Jumper i to na stowe turkosowo-czarny tak mi sie ten kolor umanil ze nie ma mowy o innym. Jutro jedziemy z mezulkiem ogladac lozeczka i szukac jakichs sklepow z wozkami zbey sobie na zywo poogladac.
A w Armanim tez dzis bylam i mam 3 pary letnich spodenek dla malego i jutro rano tez lece. Dzisiaj wszystko z H&M wygrzebalam ciekawe co jutro wrzuca, pewnie jak zwykle Nexta no i do Pepco trza zaleciec, a w 5-10-15 to u mnie jakas dyskryminacja dla malych chlopaczkow to nic nie ma tylko roz wkolo
A w Armanim tez dzis bylam i mam 3 pary letnich spodenek dla malego i jutro rano tez lece. Dzisiaj wszystko z H&M wygrzebalam ciekawe co jutro wrzuca, pewnie jak zwykle Nexta no i do Pepco trza zaleciec, a w 5-10-15 to u mnie jakas dyskryminacja dla malych chlopaczkow to nic nie ma tylko roz wkolo
reklama